top_left
top_right
Cosul de cumparaturi este gol.
Toate Antrenamentele
Încearcă aceste exerciții!

Cum se pot uniformiza creşterile musculare disproporţionate?

Program conceput numai pentru sportivi experimentaţi!
Recuperarea corectă în nutriţia sportivă, paşi de bază!

Trăiţi puterea perfecţiunii cu noua noastră gamă de produse

Încearcă aceste exerciții din trecut pentru câștiguri uimitoare în viitor.

Comanda de minim 550 ron și primești 10% discount pe factura la toată suma.

Postează un material video, strânge voturi și câștigi premii!

10 sfaturi de antrenament şi nutriţie pentru slăbănogi

Sapte greşeli comune pe care le fac cei care vor sa slabeasca!

Tiger Classic, Bucuresti, 24 August 2013

CLA se găseşte într-o largă varietate de produse pentru controlul greutăţii...

Mitul #1- Băi! Trebuie să mănânci uite atâta proteină!

Cel mai bun ghid al pudrelor proteice pentru creştere musculară!

Diferenţa între carbohidraţi cu indice glicemic mare şi indice glicemic scăzut

Partea II Acum, că ştiu cât trebuie să mănânc, ce urmează?

Adevărul despre proteina extrasă din carne de vită!

Partea I Care dintre următoarele afirmaţii e adevărată?

Rezultate finale la concursul Tiger Classic 2012!

Promotional video!

Care este influenţa geneticii în performanţele sportive?
Care sunt cele mai bune suplimente pentru adolescenti?
La data de: 2011/10/16 20:04:51

Afla ce suplimente ar trebui sa foloseasca adolescentii.

Anii adolescentei sunt cei mai buni ani pentru dobandirea de masa musculara de pe urma antrenamentelor si a programului de alimentatie. Motivul pentru acest lucru e ca, in aceasta perioada, hormonii anabolici sunt la cote maxime. Hrana de calitate in combinatie cu antrenamentul corect va vor oferi rezultate uimitoare.

In perioada adolescentei, as recomanda concentrarea suplimentelor de culturism pe urmatoarele:

1) Un produs bun de vitamine si minerale pentru evitarea deficitelor nutritionale (cum ar fi QNT Mega Vitek, Anavite, Optimen).

2) O pudra proteica buna de luat intre mesele constituite din hrana adevarata, pentru a fi mai usor si mai convenabil sa se creasca consumul de proteine la nivelurile necesare. Proteinele precum cele de la marcile Metapure sau Myofusion sunt optiuni bune. Daca aveti nevoie sa luati in greutate, deoarece sunteti un hardgainer, v-as recomanda proteine de calitate ridicata pentru cresterea greutatii, cum ar fi Real Mass, Monster Mass sau Compress BIG.

3) Doua capsule de Omega 3, pentru a consuma grasimi esentiale de care corpul dvs are nevoie pentru recuperare si crestere.

Programul de suplimente de mai sus, in combinatie cu o buna dieta de culturism (cititi despre aceasta dieta culturism), un bun program de antrenament (cititi pagina de articole pentru programe de antrenament), odihna si determinare pentru a va executa programul de culturism zi de zi, va vor duce in punctul pe care vi-l doriti.

Suplimente Convenabile
Daca aveti nevoie de produse convenabile, puteti opta pentru produse mai usor de transportat si mai convenabile precum Shake-uri de baut sau batoane de proteine. Cu toate acestea, produsele convenabile au pretul lor, asa ca, daca aveti bugetul stramtorat, transportati-va portiile necesare din pudra proteica individual, sigilate intr-o punga in cooler si amestecati-le cu apa sau lapte la momentul stabilit pentru consumul lor. Veti avea nevoie de un shaker pentru aceasta operatiune, dar toate proteinele de calitate sunt pregatite pentru consum instant, asa ca se amesteca destul de usor.

Ganduri finale
Nu uitati ca secretul succesului pe termen lung in culturism este consecventa executarii programului de antrenament, dieta, baza de suplimente si, nu in ultimul rand, odihna.

Mult succes!

Avertisment!  Nicio parte a acestui website (www.culturism-suplimente.ro) nu poate fi reprodusa, stocata sau transmisa sub orice forma sau prin orice mijloc, electronic, mecanic, prin fotocopii sau înregistrari, fara primirea unei permisiuni scrise din partea detinatorilor drepturilor de autor. Orice reproducere neautorizata este considerata incalcare a legilor in vigoare si se sanctioneaza potrivit legii.

Produs atasat
Acest articol nu are nici un produs atasat.