Masa Musculara - METAPURE MASS 2.5 Kg


METAPURE MASS 2.5 Kg

Producator : QNT

Excelent după antrenament, conține izolat proteic din zer, carbohidrați, l-glutamină, beta alanină, taurină. Sursă de BCAA!Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

Metapure Mass este făcut din izolat de zer cu un înalt grad de purificare, recunoscut pe plan mondial ca fiind alegerea numărul 1 în materie de suplimente. Metapure Mass este o combinaţie de izolat din proteină de zer, maltodextrină, L-glutamină şi creatină monohidrat cu un înalt grad de biodisponibilitate.

Metapure Mass e o adăugire binevenită la gama de produse QNT, poziţionată la limita de sus a nutriţiei sportive, conţinând aproape 45 g de proteină Metapure per servire. Metapure este acum proteina de referinţă pentru QNT. Concepută pentru antrenamentele serioase şi pentru definirea accentuată a organismului. Disponibilă într-o largă varietate de arome revigorante.

Mod de administrare QNT Metapure Mass: ca supliment alimentar, se amestecă 100-160g produs cu 300ml apă sau lapte degresat. Se poate consuma după antrenament.

Informații nutriționale QNT Metapure Mass:

Servire: 160g  
Conținut / Servire  
Valoare energetică 589kcal/2461kj
Proteine 44.5g
Carbohidrați 101.3
Lipide <1g
Beta Alanină 1600mg
Taurină 800mg
L-Glutamină 1600mg
Complex BCAA 9691mg
  -din care L-Leucină 4345mg
  -din care L-Valină 2590mg
  -din care L-Izoleucină 2756mg

Ingrediente QNT Metapure Mass: maltodextrină, izolat proteic din zer, arome, beta alanină, taurină, L-Glutamină, îndulcitor: sucraloză. Nu conține aspartam.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]