Aminoacizi - BCAA ETHYL ESTER 198 capsule


BCAA ETHYL ESTER 198 capsule

Producator : STACKER2Da o nota:

-15%

Produsul nu este momentan în stoc

Aminoacizii sunt nutrienţi esenţiali pentru muşchii dumneavoastră. Dacă organismul nu absoarbe suficienţi aminoacizi, durerile vor creşte, vă veţi dezvolta mai puţin bine şi nu vă veţi putea antrena intens.
BCAA – aminoacizii cu lanţuri ramificate – sunt în special esenţiali pentru sinteza proteinelor. Sunt, astfel, indispensabili dacă vreţi cu adevărat să creşteţi. Aminoacizii BCAA conţin trei aminoacizi, L-Izoleucină, L-leucină şi L-valină.

 • Indispensabil pentru antrenamente intensive
 • Raport ideal : 2:1:1
 • Tehnica esterului ameliorează asimilarea în organism 
 • Aminoacizii BCAA se utilizează pentru dezvoltare musculară imediată 
 • Intensificarea sintezei proteinelor, creşterea retenţiei de azot

Consumul de BCAA Ethyl Ester înainte de antrenament şi imediat după permite evitarea catabolismului (evită degradarea musculară), este o sursă de glicogen (energie pentru muşchi) şi contribuie în mare măsură la un echilibru hormonal bazat pe dezvoltarea muşchilor. De altfel, acesta stimulează alte funcţii anabolice ale organismului dumneavoastră, de exemplu sinteza proteinelor şi retenţia de azot.

Diferenţa între BCAA cu etil ester adăugat şi BCAA obişnuiţi
Datorită asociaţiei de etil ester şi aminoacizi cu lanţuri ramificate, acest produs al Stacker2 Europe este net mai eficient decât produsele obişnuite pe bază de BCAA. Etilul ester este asimilat perfect de către organism şi conduce astfel aminoacizii (complet intacţi şi fără digestie necesară) în fluxul sanguin, pe când suplimentele pe bază de BCAA de generaţie veche erau în mare parte dizolvaţi în stomac şi nu mai produceau niciun efect. Efectele BCAA cu etil ester adăugat sunt mai rapide, mai performante şi mai eficace prin doze relativ mici.

Mod de administrare Stacker 2 BCAA Ethyl Ester: Consumaţi 4 capsule de BCAA Ethyl Ester cu jumătate de oră înainte de antrenament şi 4 capsule imediat după.

Ingrediente Stacker 2 BCAA Ethyl Ester:

Servire: 4 Capsule

Conținut / Servire

Stacker BCAA-EE3 ComplexTM       

2800mg
L-Leucină Etil Ester HCI 1400mg
L-Izoleucină Etil Ester HCI 700mg
L-Valină Etil Ester HCI 700mg

 

Alte ingrediente Stacker 2 BCAA Ethyl Ester: capsulă gelatinoasă (bovine), coloranți: oxid de fier și oxid de titan.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]