Aminoacizi - AMINOMAX 8000 - 350 tablete


AMINOMAX 8000 - 350 tablete

Producator : GASPARI NUTRITIONDa o nota:
Medie note: 5.00


Pret cu TVA: 115.00  RON

x Comanda

Ce este AMINOMAX 8000?   

Această formulă unică și inovativă ofera consumatorilor avizați un produs biodisponibil, cu adevărat folositor, ce menține țesutul muscular și masa musculară. Spre deosebire de celelalte produse concurente, ce folosesc concentrate proteice sau izolate proteice cu masă moleculară mai mare, proteina hidrolizata folosită în compoziția Aminomax 8000 este bogată în di-peptide și tri-peptide, pentru a asigura absorbția foarte rapidă pentru o livrare accelerată către mușchi.

L-Leucina ajută la repararea mușchilor, la reglarea nivelului de zahăr din sânge, oferind energie organismulul. Deasemenea, sporește producerea de hormoni de creștere și ajută la arderea grăsimii viscerale, care este localizată în membranele organismului cele mai ascunse și mai puțin sensibile la dietă și antrenament. L-Leucina face parte din lanțul ramificat de aminoacizi (BCAA), fiind considerat cel mai eficient aminoacid în prevenirea pierderii musculare, deoarece se fărâmă și este transformată în glucoză mult mai repede decât alți aminoacizi.

Proviziile mari de glucoză oferă energie în timpul antrenamentelor intense, deci nu este nicio surpriză faptul că acest aminoacid este popular printre culturiști. L-Leucina promovează deasemenea și însănătoșirea oaselor, a pielii și a țesuturilor musculare după răni traumatizante, fiind recomandat adesea persoanelor în curs de recuperare după o operație.

L-Taurina este cel mai abundent aminoacid din organism, fiind un component important al acidului biliar, ce este folosit pentru a absorbi lipidele și vitaminele solubile în grăsimi. Acest aminoacid ajută și la regularizarea ritmului cardiac, menține stabilitatea celulelor membranelor și regularizeaza activitatea celulelor creierului.

L-Taurina se găsește și în mușchii scheletului, unde se consideră că joacă un rol esențial în reducerea deteriorării musculare cauzate de antrenamentele intense și îmbunătățește performanța. Exercițiile epuizează L-Taurina din mușchi, făcând suplimentarea cu Aminomax 8000 benefică pentru oricine dorește să obțină beneficiile maxime din programul său de antrenament.

Mod de administrare Gaspari AminoMax 8000: ca supliment alimentar,,a se consuma 4 tablete înainte de antrenament și 4 tablete după antrenament.

Ingrediente Gaspari AminoMax 8000:

Servire: 4 tablete  
Conținut / Servire  
Valoare Energetică 32kcal
Proteine 8g

Alte ingrediente Gaspari AminoMax 8000: concentrat proteic din zer, cazeină micelară, hidrolizat proteic din zer, taurină, creatină monohidrată, glutamină, amestec BCAA (leucină, izoleucină, valină), înveliș (dextrină, dextroză monohidrată, lecitină din soia, carboximetilceluloză de sodiu, citrat de sodiu), acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.


Comentarii

De la: Catalin Bunduc
Adaugat la: 08/02/2017 17:41
Se poate conscuma in combinatie cu Animal Pack si 100% GOLD WHEY PROTEIN ? Raspunde
De la: Iacob Marian
Adaugat la: 06/01/2017 09:49
Se poate folosi in combinatie cu animal cuts ? Raspunde
De la: Culturism Suplimente
Adaugat la: 07/01/2017 20:03
Conține creatina, este posibil sa retina apa, nu este indicat Gaspari Aminomax 8000 dacă dorești sa slăbești. Raspunde
De la: George Vali
Adaugat la: 23/09/2016 10:06
Foarte eficient. Incercati-l! Raspunde
De la: Adrian Pop
Adaugat la: 30/08/2016 19:41
Foarte bun produsul si eficient ! Raspunde
De la: Mihai Vlad
Adaugat la: 30/08/2016 11:56
foarte bun produsul +++ comprimatele sunt greu de inghitit --- Raspunde

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]