Slabire & Definire - STACKER 2 - 100 capsule


STACKER 2 - 100 capsule

Producator : STACKER2Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

Succesul mărcii Stacker a început în Statele Unite, prin introducerea produsului Stacker 2. La acea vreme, acesta era un produs unic care permitea arderea eficientă a grăsimilor, fără efecte secundare neplăcute, precum o senzație de nervozitate. Între timp, multe s-au schimbat și au fost dezvoltate mai multe versiuni puternice ale produselor Stacker. Chiar și așa, produsul Stacker 2 este totuși la fel de popular ca înainte, fiind, de mulți ani, una dintre cele mai de succes formule din Statele Unite și din Europa.

Stacker 2 conține complexul Tri-GuggLyptoid3, un amestec unic, care este responsabil pentru principalul efect de ardere al grăsimilor al acestui produs. Cafeina adăugată, Nuca Cola, Yerba Mate și Gymnema îți oferă mai multă energie. Combinația dintre ingredientele care măresc nivelul de energie, complexul Tri-GuggLyptoid3 și antioxidanți este perfectă pentru oricine are nevoie de puțin ajutor din partea unui supliment din plante pentru arderea grăsimilor și pentru energie.

Stacker 2 a fost produs pentru a menține masa musculară în timpul arderii grăsimilor. Stacker 2 arde doar grăsimile și nimic altceva. Dacă dorești un supliment mai puternic, încearcă Stacker 4 și 7-PhenylStack.

Mod de administrare STACKER 2: ca supliment alimentar, se consumă 1 capsulă după mese. Doza zilnică maximă este de 3 capsule. STACKER 2 funcționează cel mai bine când este combinat cu o dietă redusă în calorii și un program de exerciții regulat. Atentionari! Continut ridicat de cafeina. In primele 2 zile de consum, incepeti cu jumatate de servire pentru a vedea cum reactioneaza organismul la produs. Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Consultati un expert daca mai consumati si alte suplimente si stimulenti precum cafeina, sau un inhibitor al monoaminoxidazei (I.M.A.O). Nu consumati acest produs daca suferiti de boli cardiovasculare, tensiune ridicata, diabet, glaucom, sau de probleme cu tiroida, rinichii sau prostata.

Informații nutriționale STACKER 2:

Servire: 1 capsulă
                                                                           Conținut/servire

Amestec propriu
Nuca Kola (seminte) (3 mg de cafeina din grupul alcaloide), Yerba Mate (fruct), extract de Cassia Mimosoides (frunze/tulpini/pastai), scoarta de salcie alba

198 mg                    
TRI-GUGGLYTOID3 COMPLEX
Ceai verde (frunze) (<1 mg de cafeina din grupul alcaloide), Guggulsteron (intreaga planta), Gymnema Sylvestre (frunze)
25 mg               
Cafeina (anhidra) 200 mg

Ingrediente capsulă STACKER 2: dextroză, gelatină, agent antiaglomerant (acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de titan), coloranti (tartrazină, brilliant blue fcf, sunset yellow fcf). 


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]