Accesorii - X System Suspension Kit


X System Suspension Kit

Producator : MADMAXDa o nota:

-36%

Pret cu TVA: 245.00  RON

x Comanda
Transport gratuit!

X System este cel mai nou si avansat mod de antrenament prin suspensie. Acesta pune accentul pe dezvoltarea miscarii, stabilitatea functionala si usurinta in miscare, ceea ce iti permite sa obtii rezultate semnificativ mai bune decat cu sistemele clasice de suspensie.

1. Scripete unic

Datorita scripetelui unic, sistemul de suspensie distribuie greutatea pe ambele parti ale corpului cu un echilibru variabil, in functie de forta sau de greutatea exercitata.

2. Centura suplimentara

Aceasta iti permite sa te antrenezi cu mainile libere. Aceasta poate fi, de asemenea, utilizata pentru suspendarea picioarelor in timpul exercitiilor pentru muschii abdominali.

3. Manere ajustabile

Prevazute special pentru prinderea pe partea din spate a mainii pentru aderenta si pentru activarea grupelor musculare care nu ar putea fi activate fara acest ajutor.

X System – garantia calitatii intre sistemele de suspensie.

Daca vrei sa te antrenezi eficient si sigur, iar produsul pe care il folosesti sa functioneze perfect, atunci X System este cea mai buna alegere pentru tine.

Daca intr-adevar vrei sa vezi rezultate, trebuie sa te poti baza pe calitate si sa eviti inlocuitori ieftini care arata la fel de bine la prima vedere, dar nu sunt, de fapt, decat imitatii ieftine.

X System este un echipament de fitness certificat, de cea mai inalta calitate, special creat de profesionisti pentru profesionisti.

 


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]