Clatite & Gustari proteice - HIGH PROTEIN CHIPS 6 x 40g


HIGH PROTEIN CHIPS 6 x 40g

Producator : NUTRENDDa o nota:


Pret cu TVA: 42.00  RON

x Comanda
Transport gratuit!

Savurează chipsuri proteice crocante pline de nutrienți de calitate. NUTREND HIGH PROTEIN CHIPS conțin 40% protein (chiar 42% la aroma cu sare). HIGH PROTEIN CHIPS sunt copți, nu prăjiți, și conțin puțini carbohidrați datorită rețetelor unice. Aceste chipsuri sunt o alegere ideală nu doar pentru sportivi, ci și pentru orice persoană care adoptă un stil de viață sănătos. Gata cu chipsurile prăjite pline de ulei – acum sunt disponibile HIGH PROTEIN CHIPS de la Nutrend. Chipsuri care fac diferența.

Chipsuri cu conținut proteic ridicat din proteine vegetale. O gustare proteică pentru reaprovizionarea în timpul zilei cu nutrienți, în special cu proteine. Chipsurile proteice sunt coapte și conțin izolat proteic din soia, fasole bătută, fulgi de cartofi, amidon din cartofi, ulei de floarea soarelui și sare.

  • 40% proteine
  • Conținut scăzut de carbohidrați
  • Chipsuri coapte, nu prăjite


Ingrediente NUTREND HIGH PROTEIN CHIPS:

Aromă Juicy Steak: izolat proteic din soia 40%, fasole fava deshidratată 28%, fulgi de cartofi, amidon din cartofi, ulei de floarea-soarelui, aromă, sare, colorant extract de ardei roșu, antioxidant extract de rozmarin. 

Aromă Paprika: izolat proteic din soia 39%, fasole fava deshidratată 28%, fulgi de cartofi, amidon din cartofi, ulei de floarea-soarelui, aromă, sare, colorant extract de ardei roșu.

Aromă sare: izolat proteic din soia  41%, fasole fava deshidratată 29%, fulgi de cartofi, potato starch, ulei de floarea-soarelui, sare. 

Pentru alergeni, a se vedea ingredientele în bold. Poate conține urme de lapte și gluten.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]