DESPRE NUTREND 01/01/0001 00:00


DESPRE NUTREND

Compania NUTREND D.S.,a.s., cu sediul în Cehia, este unul dintre principalii producători europeni de suplimente nutritive pentru sportivi și alimente pentru un stil de viață activ. În 2016, NUTREND sărbătorește 23 de ani de existență, nu doar pe piața din Cehia, ci în întreaga lume, fiind în continuă expansiune. Halele de producție, depozitele și birourile întinse pe sute de metri pătrați vin în completarea clădirii administrative cu birouri și săli de business și training.

Compania este în continuă expansiune și în afara țării. În prezent, produsele NUTREND sunt comercializate în mai mult de 40 de țări. Un portofoliu vast de produse, cea mai recentă tehnologie și fără compromisuri când vine vorba de calitate și educație – aceste elemente fac din NUTREND unul dintre producătorii europeni principali de suplimente nutritive și alimente pentru un stil de viață activ.

Calitatea premium a produselor este garantată nu numai de sportivii profesioniști ale căror cariere și performanțe se bazează pe calitatea ridicată a produselor, dar și de Comitetul Olimpic Cehesc și Slovac, Comitetul Cehesc Anti-Doping, precum și de mii de clienți satisfăcuți. În 2011, NUTREND și-a extins portofoliul cu o sursă de apă de înaltă calitate - Horský pramen – care este extrasă dintr-o sursă arteziană de la 170 de metri adâncime. Această apă de izvor este acum disponibilă și pe piață, numele mărcii fiind NARTES.

FILOZOFIA NUTREND ȘI TUR VIRTUAL

Compania NUTREND D.S.,a.s., cu sediul în Cehia, este unul dintre principalii producători europeni de suplimente nutritive pentru sportivi și alimente pentru un stil de viață activ. În 2016, NUTREND sărbătorește 23 de ani de existență, nu doar pe piața din Cehia, ci în întreaga lume, fiind în continuă expansiune.

ISTORIA NUTREND

Compania NUTREND D.S.,a.s. a fost fondată în 1993 și este specializată în crearea și producția suplimentelor nutritive și dietetice. În cei peste 20 de ani de existență, NUTREND a devenit cel mai mare producător cehesc de pe piața suplimentelor nutritive și dietetice.

Compania are peste 170 de angajați cu specializări diferite. Datorită dezvoltării rapide a companiei, produsele NUTREND sunt acum comercializate în farmacii, în magazine cu alimente sănătoase, în magazine specializate pentru cicliști, în centre de fitness – nu numai în Cehia, ci și în alte 30 de țări.

Suplimentele nutriționale pentru sportivi reprezintă o parte importantă din gama noastră de produse. Ne concentrăm pe compoziții foarte eficiente dar și legale în același timp – toate produsele sunt aprobate de Ministerul Sănătății și multe dintre ele de către Comitetul Anti-doping din Cehia.

TEHNOLOGIA FOLOSITĂ

 - PRODUCȚIA BATOANELOR

Cea mai modernă tehnologie pentru producția batoanelor cu cereale și müsli, precum și pentru batoane cu un conținut ridicat de proteine.

- PRODUCȚIA SUPLIMENTELOR SUB FORMĂ DE PUDRĂ

Echipament de producție pentru mixarea și omogenizarea compozițiilor sub formă de pulbere care procesează un spectru larg de materii prime. Controlul rezultatului se concentrează pe acuratețea greutății și pe gradul de omogenizare.

- PRODUCȚIA CAPSULELOR ȘI A TABLETELOR

Capsule: Tehnologia modernă permite producerea suplimentelor sub formă de capsule în trei dimensiuni diferite.