DESPRE STACKER2 01/01/0001 00:00


DESPRE STACKER2

Stacker2 Europe BV

Stacker2 Europe BV este distribuitorul european al mărcii americane Stacker2. Stacker2 Europe a început să importe și să producă suplimente nutritive în 2010. Firmei Stacker2 i se mai spune și ‘Stackers’, iar marca este asociată cu multe magazine cunoscute de nutriție sportivă, drogherii, centre fitness și magazine online specializate.

Produsele Stacker2 sunt suplimente nutritive care contribuie la menținerea unui stil de viață ce te va ajuta să fii mai atractiv, mai suplu, mai în formă, mai musculos sau mai sănătos. Milioane de oameni și-au atins obiectivul personal cu ajutorul produselor Stacker2.

Portofoliul de produse Stacker2 conține 5 categorii de produse: produse pentru slăbire, băuturi energizante, vitamine, nutriție sportivă și accesorii pentru fitness.

Misiunea europeană

Stacker2 Europe a fost creat de către o echipă care și-a stabilit obiectivul de a profesionaliza piața nutriției sportive și a produselor pentru slăbire.  Stacker2 Europe comercializează produse cu ingrediente personalizate în America de Nord și în Europa. Aceste suplimente îndeplinesc standardele europene și așteptările consumatorilor cu privire la compoziție, gust, etichetare și legi referitoare la standarde nutriționale. Produse de calitate ridicată la prețuri rezonabile.

Importanța produselor special create pentru Europa

Majoritatea suplimentelor pentru performanță sportivă și controlul greutății sunt inspirate de la mărcile americane. Calitatea acestor mărci este, în general, ridicată, dar există și câteva probleme. Legile americane sunt complet diferite de cele europene. Iar acest lucru se aplică și când vine vorba de compoziția produselor. Produsele americane conțin adesea ingrediente care sunt considerate medicamente în Europa, spre exemplu: yohimbe, hoodia, vinpocentină.

O cunoaștere aprofundată a legilor europene este necesară și în cazul coloranților, aditivilor alimentari și a îndulcitorilor. Trebuie să știm care dintre acestea sunt permise, dar și în ce cantitate pot fi folosite. Și nu doar conținutul suplimentului necesită atenție, ci și ambalajul. În primul rând, trebuie să ne gândim la importanța etichetării corecte (lista de ingrediente, mod de administrare și atenționări).

Dar legile EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară) referitoare la afirmațiile despre sănătate se aplică acum în toată Europa. Nu poți pune orice afirmații pe etichetă; trebuie să existe o dovadă că un supliment nutritiv este cu adevărat eficient. Iar acesta este un lucru pozitiv! Stacker2 Europe are sediul în Olanda și își verifică produsele pentru a se asigura că sunt în conformitate cu legile europene. Datorită acestui lucru, produsele Stacker2 pot fi consumate în condiții de siguranță, sunt eficiente și sunt comercializate în întreaga Uniune Europeană.

Producția americană – Stacker2

NVE Pharmaceuticals este producătorul american care deține licența Stacker2. NVE Pharmaceuticals este o marcă renumită în industria producției de produse pentru slăbit. La mijlocul anilor 1990, NVE a lansat o linie de produse pentru dietă foarte populară și de succes, atunci fiind creat și sloganul “The world’s strongest fat burner” - “Cel mai puternic arzător de grăsime din lume”. Fabrica NVE a deschis multe drumuri de aproape 20 de ani, deoarece creează extracte din plante pe care le cultivă chiar ei.

NVE nu este dependent de extractele vândute pe piață, acest lucru permițând companiei să dezvolte un produse finit mai pur și mai puternic. Anul trecut, NVE și-a extins linia prin producția băuturilor  și a shot-urilor energizante.

Fabrica NVE din New Jersey este o companie ce folosește tehnologii de ultimă generație, unde sunt fabricate shot-uri energizante pentru mai mult de 50 de mărci internaționale. Shot-ul energizant Stacker2  (6 Hour Power) este printre cele mai populare în America, fiind vândut și în lanțuri mari de magazine precum Wal-Mart și 7-Eleven. 6 Hour Power este, deasemenea, comercializat și în benzinăriile BP și Exxon Mobile.

Cu produse comercializate în aproape 100 de țări și vânzări de milioane de produse în fiecare săptămână, Stacker2 și NVE Pharmaceuticals sunt unele dintre cele mai mari nume din industrie. Produsele americane Stacker2 care se bucură de cel mai mare succes în Europa sunt 6 Hour Power, 7-Phenyl Stack și Stacker 2 Ephedra-free.

Producția europeană – Stacker2 Europe

Produsele Stacker2 europene au fost lansate în etape încă din iunie 2010. Obiectivul Stacker2 este lansarea a cel puțin 2-3 noi produse în fiecare an. Produsele cu cel mai mare succes din linia europeană sunt Black Burn, Stacker 4, Ultra Mass și Rush Enraged. Produsele europene au fost adaptate conform dorințelor consumatorilor europeni.

Produsele Stacker 2 Europe au un gust specific, o compoziție sigură și eficientă, precum și o etichetare corectă. Dezvoltarea produselor special pentru piața europeană a oferit posibilitatea firmei Stacker2 să livreze cea mai înaltă calitate pe o scară largă, fapt datorită căruia Stacker2 Europe a primit mai multe premii internaționale.

Premii

Produsele Stacker au primit diferite premii în ultimii ani. De exemplu, Stacker2 a fost numită Brand of the Year la începutul anului 2012 în Danemarca printr-un sondaj public CDON. În Finlanda, Ultra Mass a fost numit Weight Gainer of the Year de către Fitness Tukku – lider în vânzarea produselor pentru sănătate în regiunea nordică a Europei. Cel mai mare magazin online european care comercializează produse pentru nutriție sportivă  (Gymgrossisten) a nominalizat de mai multe ori produsul pentru arderea grăsimilor Black Burn ca Best Fat Burner iar în 2012, Black Burn a fost de departe câștigătorul în această categorie.

În 2013, Stacker a fost nominalizat de trei ori de către Naskor Sports (angrosistul nr. 1 în Europa pentru nutriție sportivă). Stacker 4 și Testo-4HD au fost în top 3. Stacker2 a câștigat, deasemenea la categoria “Breakout Brand of the Year”.

2013 este considerat anul în care Stacker2 s-a alăturat clasamentelor exclusive ale brand-urilor de top. Mai mult de 2500 de magazine independente de nutriție sportivă din Europa au inspirat Stacker2 pentru a continua pe drumul pe care au început, dezvoltând produse de înaltă calitate la prețuri rezonabile și stabile.

Stacker la televizor

Produsele Stacker pot fi văzute la televiziunile americane și europene. Acum câțiva ani, NVE Pharmaceuticals a semnat un contract de sponsorizare cu multiplul campion mondial la wrestling și câștigătorul medaliei de aur olimpice: Kurt Angle.

Puteți vizualiza reclama produsului 6 Hour Power care îl prezintă pe Kurt pe acest site, pe paginile de social media și pe YouTube. Colaborarea Stacker cu postul de televiziune american MTV, unde au fost prezentate mai multe reclame cu Sammi “Sweetheart” Giancola și Deena Nicole Cortese din Jersey Shore fame, au primit deasemenea atenție internațională. Puteți vizualiza, deasemenea, reclamele cu Paulie (The Sopranos), Chumlee (Pawn Stars) și o echipă de curse Nascar.