Termeni


Firma Advanced Nutrition a fost înființată în anul 2009 și este în prezent distribuitor exclusiv în România pentru mărcile următoare: NUTREND, QNT, STACKER 2 și MADMAX.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice clienților români, am creat și marca ADVANCED NUTRITION, marca proprie a companiei, produsă în Belgia, UK si Spania.
Produsele Advanced Nutrition conțin ingrediente în cantități și combinații formulate în urma diferitelor analize de piață realizate și a feedback-urilor clienților noștri. Astfel, produsele din această gamă conțin formule căutate de clienți, ingrediente de calitate superioară, cu un raport calitate-preț ideal.

Pe site-urile noastre (www.culturism-suplimente.ro; www.advnutrition.ro), precum și în magazinele noastre din București și Ploiești, clienții noștri pot alege dintr-o gamă variată de peste 300 de suplimente și accesorii pentru sportivi provenind din importuri din diferite țări europene precum și din SUA.

Advanced Nutrition oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri, precum și servicii de asistență care transformă orice vizită pe site-urile și în magazinul nostru într-o invitație de a reveni oricând într-un mediu atent la dorințele și bugetul sportivilor.

1. MODALITĂŢI DE LIVRARE     

Livrarea este gratuita pentru orice comanda peste 200 RON. Comanda minimă pentru care se livrează produse este de 70 RON.

Poşta Română

Din momentul primirii comenzii de către Departamentul de Expediţii Poştale Advanced Nutrition, coletul va ajunge în 3-5 zile lucrătoare la oficiul poştal de care apartineţi. În cazul în care nu sunteţi avizaţi de către Poşta Română de existenţa coletului, vă rugăm să vă prezentaţi la oficiul postal pentru ridicarea coletului. Pentru a evita eventualele probleme la ridicarea coletelor, vă rugăm să vă asiguraţi că adresa de expediţie coincide cu cea din buletinul de identitate. Dacă acest lucru nu este posibil, vă recomandăm expedierea coletului la un oficiu poştal Post Restant, specificat de dumneavoastră. Totuşi, Advanced Nutrition nu poate garanta livrarea coletelor în intervalul de timp menţionat, fiind un serviciu care nu este prestat în mod direct de către firmă.     

Curierat rapid - prin FAN CURIER

În momentul efectuării comenzii, este necesar să comunicaţi un număr de telefon valid pentru a putea fi contactaţi ulterior de către personalul firmei de curierat în vederea livrării coletului.
Din momentul primirii comenzii de către Departamentul de Expediţii Advanced Nutrition, coletul va ajunge la destinaţie în 24-48 de ore lucrătoare. Totuşi Advanced Nutrition nu poate garanta livrarea coletelor în intervalul de timp menţionat, fiind un serviciu care nu este prestat în mod direct de către firmă. Livrarea produselor se face numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul firmelor de curierat Fan Curier. PENTRU A CONSULTA ORAŞELE ÎN CARE SE POATE FACE LIVRAREA PRIN CURIER, DAŢI CLICK AICI!

2. MODALITĂŢI DE PLATĂ

Pentru a achita produsele comandate pe site-ul nostru, aveți la dispoziție două modalități:

- Plata ramburs, la livrare

- Plata online cu cardul

- Transfer bancar

3. RECOMANDAREA DE VÂRSTĂ

SC ADVANCED NUTRITION SRL afişează pe site-ul www.culturism-suplimente.ro recomandarea de vârstă pentru fiecare produs în parte, în măsura furnizării de către importatori/distribuitori a acestei informatii. Vă rugăm să respectaţi vârsta recomandată de producător, care este înscrisă şi pe ambalajul produsului. SC ADVANCED NUTRITION SRL, prin site-ul www.culturism-suplimente.ro, acceptă comenzi numai de la persoane care au împlinit 18 ani.

4. POLITICA DE RETURNARE

Conform Ordonanţei Guvernului 130/2000, Art. 12. - Dispoziţiile art. 3-4, ale art. 7-10 şi ale art. 11 alin. (1), returnarea produselor nu se aplică în cazul vânzării de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate de către comerciant la domiciliul, resedinţa sau la locul de munca al consumatorului. În cazuri excepţionale (ex: produsul nu este cel comandat, este deteriorat de la transport, termenul de valabilitate este expirat sau nu se poate identifica), returnarea produselor alimentare este permisa. Daca produsul nu este cel comandat, se poate returna cu condiţia ca acesta să nu fie desigilat din ambalajul original iar ambalajul exterior să nu fie deteriorat. Pentru returnarea acestor produse, vă rugăm să ne contactaţi în termen de 48 de ore de la primirea coletului.

Telefon: 0767.063.823
comenzi @ culturism-suplimente.ro

Formular de comanda aici:

Returnarea accesoriilor si a altor produse non-alimentare:

Conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri, urme de folosire şi/sau intervenţii neautorizate etc.

În cazul în care aţi plătit o taxă de transport atunci când aţi primit coletul, contravaloarea acesteia nu se mai returnează.

Operatorii noştri vă vor oferi suport în alegerea modalităţii de returnare şi vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Contravaloarea produsului comandat va fi rambursată în maximum 14 (paisprezece) zile de la data informării de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Rambursarea contravalorii produsului se va efectua prin transfer bancar într-un cont bancar furnizat de către consumator.

Telefon: 0767.063.823
comenzi @ culturism-suplimente.ro

5. RECLAMAŢII

Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.culturism-suplimente.ro vor fi aduse la cunoştinţa SC ADVANCED NUTRITON SRL în maximum 48 de ore de la recepţionarea produselor. SC ADVANCED NUTRITION SRL va transmite aceste reclamaţii spre soluţionare furnizorului produselor respective.

6. RECLAMAŢII CĂTRE ANPC

Pentru a depune o reclamaţie la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, vă rugăm să accesaţi www.anpcnet.ro, unde puteţi afla cum se poate depune o reclamaţie, precum şi datele de contact ale autorităţilor judeţene/naţionale unde puteţi depune reclamaţiile. SC ADVANCED NUTRITION SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt conţinut al site-ului www.culturism-suplimente.ro. SC ADVANCED NUTRITION SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este complet şi corect. În eventualitatea în care preţul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, SC ADVANCED NUTRITION SRL îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Clientul are dreptul să renunţe la comandă dacă noile condiţii îl nemulţumesc, şi dacă respectiva comandă nu a fost livrată. SC ADVANCED NUTRITION SRL nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate. De asemenea, imaginile produselor afişate pe www.culturism-suplimente.ro sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, culorilor, fără o notificare prealabilă din partea producătorilor. SC ADVANCED NUTRITION SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. SC ADVANCED NUTRITION SRL nu poate fi făcută responsabilă şi nici nu garantează, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, pentru informaţiile şi conţinutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.