Clatite & Gustari proteice - Gourmet tartinabil cu Alune de Padure 240g


Gourmet tartinabil cu Alune de Padure 240g

Producator : PRIMITIVFOODS
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:


Pret cu TVA: 25.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Miere tartinabila cu alune de pădure, produs 100% natural fără aditivi sau conservanți conține doar Miere Neprihănită termic sau chimic și alune de pădure crude. Disponibil la 240g, perfect pentru clatite si wafe proteice.

100% Natural și Neprihănit
Un mix simplu între miere cremă și alune de pădure, fără aditivi, conservanți sau coloranți. Mierea de la Primitiv Foods este o miere netratată termic. O miere crudă sau cum ne place nouă să o numim, neprihănită. Pentru ca mierea să conțină toți nutrienții săi, ea trebuie conservată în forma ei cea mai pură. Ea nu trebuie să fie încălzită sau filtrată excesiv.

Sănătos
Mierea Crudă este una din cele mai nutritive ingredient. Numeroase studii au prezentat efectele benefice ale consumului a măcar o linguriță de miere pe zi. Alunele de pădure au cea mai bună sursă de vitamina E din toate nucile. Conținutul lor de proteine este undeva la 15% și sunt aproximativ 65% grăsimi, majoritatea nesaturate, fiind bogate în acidul esențial linoleic, la fel ca migdalele.
Aceste nuci au un conținut destul de bun de vitamina B și sunt bogate în majoritatea mineralelor (calciu, magneziu, mangan, fier, cupru și potasiu, dar și zinc și seleniu).

Cum sa o folosesc?
Gustare perfectă pentru mic dejun, un dulce sănătos în timpul zile, după efort fizic. Ușor de întins pe pâine, biscuiți sau clatite proteice, de amestecat în lapte cu cereale sau mueslli, în iaurt sau smoothie,servit pe fructe ca banana, căpsuna. Wafele proteice sau clatitele proteice capătă o nouă viață cu acest mix. Sau de ce nu mâncat direct din borcan.

Gust
Mierea Cremă de la Primitv Foods conține miere de rapiță și miere de salcâm. Deoarece nu putem controla instincul de cules și polenizare al albinelor se mai pot simiți note de flori de pom sau fâneață. Ceea ce confera mierii noastre un gust special.
Alunele de pădure crude măcinate vin să completeze acest deliciu oferind un gust care sigur vă v-a bucura papilele.

Calitate premium
Producem în loturi mici, prelucrarea produselor noastre se face cu multă grijă departe de tehnicile de producție în masă. Astfel reușim să vă oferim un produs la o calitate premium. Fiecare borcan de la Primitiv Foods este testat separat atunci când aplicăm ultimile detalii, sigiliul și eticheta, detalii care se pot realiza doar manual.

Schimb echitabil
Primiți un produs ambalat cu dragoste și grijă într-o incintă autorizată sanitar-veterinar, număr autorizatie H80. Suntem organizati sub forma unei societați comerciale astfel atunci când achiziționați de la noi sprijiniți mici producători locali din România și implicit economia națională.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]