Aminoacizi - Levro Amino 10 000 - 300 Tablete


Levro Amino 10 000 - 300 Tablete

Producator : KEVIN LEVRONE
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

 LevroAminoTab este un amestec avansat de amino acizi care a fost dezvoltat pentru a furniza cantitatea maxima de amino acizi concentrati in cele mai bune proportii.

LevroAminoTab este compozitia de aminoacizi de cea mai inalta calitate si datorita profilului ei perfect este unul dintre amestecurile de aminoacizi cel mai biologic disponibil pe piata.

LevroAminoTab iti suplimenteaza dieta cu aminoacizi de lant ramificat, amino acizi esentiali exogeni, si aminoacizi endogeni selectati ca sa indeplineasca cerintele celor care fac cele mai grele antrenamente! Amino acizii de lant ramificat (BCAA) continuti de LevroAminoTab faciliteaza recuperarea rapida a muschilor solicitati ca sa te poti antrena mai des, mai din greu si mai mult decat inainte. LevroAminoTab este un supliment dietetic ideal, avand amino acizii necesari pentru constructia de tesut muscular puternic si pentru producerea proteinelor sistemice si a multor alte substante cu efect fiziologic, cum ar fi dopamina si tiroxina¹. LevroAminoTab livreaza amino acizi in proportiile ideale aproape chiar in momentul in care se umfla, datorita absorbtiei rapide a tractului gastrointestinal, ca sa te poti bucura de un echilibru pozitiv de azot la scurt timp dupa ingerare. LevroAminoTab este recomandat oricui ii pasa de suplimentarea avansata si de aspectele cele mai importante ale dietei proprii. LevroAminoTab a fost proiectat de Kevin Levrone – legenda nu poate da gres!

Informatii nutritionale Levro Amino 10 000:

Servire: 10 Tablete

Valoarea Energetica

191 kJ / 45 kcal

Fat

0,5 g

of which saturates

0,3 g

Carbohydrate

0,1 g

of which sugars

0,1 g

Protein

10 g

Salt

0,2 g


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]