Aminoacizi - Levro Amino Surge 500g


Levro Amino Surge 500g

Producator : KEVIN LEVRONE
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

LevroAminoSurge este o formula avansata de aminoacizi destinata atat celor care fac exercitiu recreativ, cat si atletilor profesionisti. Recomandat mai ales pe perioada exercitiilor de intensitate mare si pentru perioadele de constructie a masei musculare puternice. Fiecare portiune alimenteaza corpul tau cu 5g de L-glutamina, 2,5g de l-leucina si 1,25g de L-valina si un complex aditional SAA.

Aminoazicii de lant ramificat (BCAA) sunt aminoacizi esentiali, in sensul ca corpul nu ii poate produce si ca trebuie luati din alimente. Alti aminoacizi esentiali sunt fenilalanina, methionina, tryptofan, threonina si lizina, dar leucina, izoleucina si valina satisfac 40% din nevoile corpului pentru amino acizi esentiali.

Amino acizii BCAA sunt importanti in special in dieta atletilor care se antreneaza puternic. Studiile arata efectele lor benefice asupra recuperarii musculare si asupra sintezei proteinelor in muschi¹. SAA este un complex de amino acizi derivat din coconii de viermi de matase cu un procentaj tipic de compozitie de L-alanina, glicina si L-serina.

Studiile pe soareci si pe un grup de atleti demonstreaza efectele benefice ale suplimentarii prin prisma cresterii de concentratie a rezistentei (amlificator de energie). Autorii acestui studiu sugereaza ca combinarea acestor aminoacizi cu BCAA da cele mai bune rezultate² ³ prin suplimentare post-exercitiu.

Sprijinita de studii clinice, acest intreg profil de amino acizi este croit pentru razboinicii de bodybuilding sau de sculptura corporala care au nevoie de rezistenta sporita pentru a atinge nivele crescute de randament muscular. Bazeaza-te pe forta intregii manusi de lanturi ramificate proteinogenice pentru a aborda sala de forta cu ferocitate!

*SAA contine toti amino acizii proteinogenici, insa doar aceia reprezentand minim 2% sunt listati datorita relevantei lor sporite.

Ingrediente: L-glutamina, complex instant de BCAA (L-leucina, L-izoleucina, L-valina), complex amino acid de matase, aromatizant, regulator de aciditate (acid citric), agent de anti-umflare (dioxida de silicon), indulcitor (sucroza), culoare (de sfecla).


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]