Aminoacizi - Levro BCAA 300 Tablete


Levro BCAA 300 Tablete

Producator : KEVIN LEVRONE
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

Levro BCAA contine trei dintre cei mai importanti aminoacizi pentru atleti: leucina, izoleucina si valina, intr-o ratie de 4:1:1. In LevroBCAA s-a pus accentul pe leucina pentru a permite o concentratie in sange mai mare a acestui aminoacid, ceea ce rezulta intr-o inhibitie mai puternica a descompunerii proteinelor si un suport mai bun pentru procesele anti-catabolice.

Datele stiintifice arata ca lantul ramificat al aminoacizilor continut in LevroBCAA faciliteaza recuperarea rapida a muschilor dupa exercitiu si ajuta la constructia si protejarea muschilor de la micsorare in timpul pierederilor de greutate.

In plus, trebuie mentionat faptul ca concentratia mare de leucina are un efect pozitiv asupra functionarii sistemului nervos si reduce oboseala prin cresterea ratiei de BCAA la triptofan. [2,3] Ce altceva poate fi asteptat de la LevroBCAA? Vorbind relativ, de doua ori cantitatea de leucina in comparatie cu alte formulari, cat si cele mai pure materii prime si suport pentru procesele anabolice.

LevroBCAA – alegerea lui Kevin Levrone! Ai incredere in legenda!


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]