Concentrate Proteice - Levro Iso Whey 2.27kg


Levro Iso Whey 2.27kg

Producator : KEVIN LEVRONE
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

Izolat de Calitate Premium de Proteina din Zer pentru Cei Care Sunt Seriosi in Privinta Rezultatelor

LevrolsoWhey este o bautura proteinica delicioasa si nutritiva bazata pe izolat de proteina de zer de inalta calitate (Isolac©). Recomandat oricarei persoane care isi suplimenteaza dieta cu proteine, si este facut special pentru atletii profesionisti.

Fiecare portie de 30g livreaza 25,5g¹ ² ³ de proteine, care contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare simultan cu intarirea oaselor – lucrul acesta il face drept unul dintre cei mai importanti nutrienti, in particular pentru toti cei care fac antrenament de anduranta si/sau de putere pe termen lung*. In plus, produsul are un continut redus de carbohidrati si grasimi, satisfacand cerintele atletilor profesionisti si permitand dezvoltarea unei mase musculare puternice. Dezvoltat de catre unul dintre sportivii cei mai reprezentativi si legendari, Kevin Levrone, LevrolsoWhey este alegerea optima pentru cei angrenati in regimuri de antrenamente de mare intesitate.

Bazeaza-te pe forta acestei matrici de amestec proteic pentru persoane dinamice de la Levrone Signature Series pentru a scoate rezultatele cele mai bune din investitia ta in body building si sculptura corporala.

De la atleti asezonati, bodybuilderi profesionisti, practicanti ai artelor martiale mixte si ai sporturilor extreme pana la razboinici de weekend si oricine e interesat de optimizarea performantei atletice, LevrolSOWhey este suplimentul proteic facut pentru toti si folosit de toti.

Ingrediente: Izolat din proteina de zer (contine lecitina de soia) Isolac©, aromatizanti, agent de anti-umflare (dioxid de silicon), agent de ingrosare (carboxymethylceluloza), indulcitor (sucraloza).


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]