Vitamine & Minerale - Immuno Stack 60 Capsule


Immuno Stack 60 Capsule

Producator : STACKER2
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:

-20%

Pret cu TVA: 60.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Immuno Stack conține ingrediente care sunt utilizate de obicei pentru a sprijini sistemul imunitar. Această formulă conține vitamine, minerale, probiotice și plante care sunt adesea căutate de către persoanele care se interesează în mod activ de sănătatea lor.
Punctele forte ale produsului Immuno Stack

-    Conține vitaminele A, C și D3, seleniu și zinc, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar;
-    Conține vitaminele E și C și seleniu și zinc, care contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ;
-    Conține vitamina A, care contribuie la menținerea membranelor mucoase normale.

Următoarele ingrediente se regăsesc în fiecare capsulă:
Andrographis Paniculate
Andrographis este o planta utilizată în mod frecvent pentru a preveni și trata răceala și gripa obișnuită (influenza). Nu există dovezi științifice prin care să se stabilească dacă este eficientă pentru vreuna dintre aceste afecțiuni.

Extract de Astragalus
Astragalus este o plantă utilizată pentru numeroase afecțiuni dar, până în prezent, nu există dovezi științifice prin care să se stabilească dacă este eficientă pentru vreuna dintre aceste afecțiuni. Astragalus este utilizat pentru răceala obișnuită, pentru infecțiile tractului respirator superior și pentru a întări și regla sistemul imunitar.

Quercetin
Quercetin este o plantă utilizată pentru tratarea afecțiunilor inimii și a vaselor de sânge, inclusiv pentru „întărirea arterelor” (arteroscleroză), colesterol ridicat, afecțiuni ale inimii și probleme de circulație a sângelui. Nu există dovezi științifice prin care să se stabilească dacă este eficientă pentru oricare dintre aceste afecțiuni.

Echinacea
Echinacea este o planta utilizată pe scară largă pentru a combate infecțiile, în special răceala obișnuită, gripa și alte infecții ale tractului respirator superior.
Unele persoane consumă Echinacea la primele semne ale răcelii, în speranța că vor putea împiedica evoluția răcelii. Alte persoane consumă Echinacea după apariția simptomelor răcelii, în speranța că vor ameliora simptomele.

Soc negru
Socul negru este boaba mov-închis din copacul denumit soc european. Socul este utilizat pentru a trata răceala obișnuită, „gripa” (influenza) și pentru a întări sistemul imunitar. Nu există dovezi științifice suficiente prin care să se stabilească faptul că este eficient în combaterea oricăror astfel de afecțiuni.

Bioflavonoide din citrice
Bioflavonoidele din citrice sunt compuși care se regăsesc în fructe precum mandarine, portocale și grepfrut. Bioflavonoidele din citrice au fost utilizate pentru a ameliora circulația sanguină și balonarea. Acestea sunt utilizate pentru numeroase afecțiuni, dar până în prezent, nu există dovezi științifice suficiente pentru a stabili dacă sunt eficiente în combaterea oricăror astfel de afecțiuni.

BioPerine
BioPerine este denumirea comercială pentru piperină, extract din piper negru. BioPerine este un ingredient complet natural, care ameliorează în mod semnificativ biodisponibilitatea și beneficiile compușilor nutritivi, precum aminoacizii, extractele din plante, vitaminele solubile în apă și în grăsimi, antioxidanții și mineralele.

Vitamina C
Vitamina C este una dintre vitaminele care sprijină un sistem imunitar puternic pentru care au fost efectuate cele mai multe cercetări. Este un antioxidant puternic și sprijină menținerea sănătății țesuturilor, care sunt esențiale pentru un sistem imunitar sănătos.

Vitamina D3
Vitamina D sprijină sănătatea dinților, a inimii și sistemul imunitar. Organismul nostru produce vitamina D prin piele la contactul cu lumina soarelui. În unele țări, toamna și iarna, cantitatea de lumină naturală este redusă. Prin urmare, este benefic să luăm un supliment cu vitamina D. Cea mai recomandată formă de vitamina D este vitamina D3.

Vitamina E
Vitamina E ajută la sprijinirea menținerii sănătății pielii și a ochilor și întărește sistemul natural de apărare al organismului împotriva bolilor și infecțiilor. Este un antioxidant puternic și sprijină menținerea sănătății țesuturilor, care sunt esențiale pentru sistemul imunitar.

Probiotice
Imunitatea organismului este influențată în principal de celulele din intestine. Intestinele nu doar asigură sprijin imunitar, ci sunt și locul în care sunt absorbiți toți nutrienții menționați mai sus. Cele mai recunoscute 3 tipuri de probiotice sunt: Bifidobacterium Breve, Lactbacillus Casei, Streptococcus Thermophilus.

Zinc
Zincul este un mineral care influențează numeroase procese din organism, inclusiv metabolismul și simțul gustului și mirosul. Dar zincul este în special important pentru sistemul imunitar, iar o deficiență de zinc ar putea conduce la agravarea bolilor și la o perioadă de recuperare mai lungă. Zincul sprijină sistemul imunitar, contribuind la producția de celule imunitare, precum limfocitele T și leucocitele, care ajută organismul să lupte împotriva bolilor.

Seleniu
Mineralul seleniu joacă un rol important în sănătatea sistemului imunitar. Acest antioxidant ajută la reducerea stresului oxidativ din organism, reducând astfel inflamația și întărind imunitatea. Există studii care au demonstrat că nivelurile ridicate de seleniu din sânge sunt asociate cu un răspuns imunitar ameliorat.

Mod de administrare Stacker2 Immuno Stack:

Ingrediente Stacker2 Immuno Stack:

Servire: 1 Capsula    
Continut / Servire   VNR%
Immuno Mix 200mg  
Andrographis Paniculate (frunza)    
Astragalus Extract (radacina)    
Quercetin    
Echinacea (radacina)    
Extract de Elderberry (frunza)    
Citrus Bioflavonoids    
Extract de Piper Negru Bioperina    
Vitamine    
Vitamina C 80mg 100%
Vitamina E 12mg 100%
Vitamina A 800mcg 100%
Vitamina D3 25mcg 500%
Probiotic Micro-Mix 40mg  
Bifidobacterium Breve, Lactbacillus Casei, Streptococcus Thermophilus    
Minerale    
Zinc 10mg 100%
Seleniu 55mcg 100%

 


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]