Vitamine & Minerale - Renew Multivitamine 60 Tablete


Renew Multivitamine 60 Tablete

Producator : DY NUTRITION
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

Produsul Multi-Vitamin de la DY Nutrition acoperă toate așteptările pe care ar trebui să le aveți de la niște multi-vitamine, și face asta cu rafinament. Conține ingredientele cele mai bune, care oferă o biodisponibilitate / absorbție optime, beneficii cumulate și efect sinergic. Nu trebuie decât să vă uitați pe lista de vitamine și minerale ca să vă dați seama că nenumărate ore au fost alocate pentru dezvoltarea acestui produs.

Nu există o vitamină, un mineral sau component nutrițional care este mai important decât celălalt, atunci când vine vorba despre un supliment cu multi-vitamine, toate având rolul lor, pentru că dacă nu ar avea, nu ar fi în flacon! Totuși, cu toate acestea, vă veți întâlni cu MVP ale lumii multi-vitaminelor, deci considerăm că este important să le evidențiem rolul, ca și să explicăm includerea lor în produsul nostru lider cu multi-vitamine.

DY Nutrition Multi-Vitamin din gama Renew oferă o gamă de vitamine și minerale în doze optime, echilibrate și complete, care sunt esențiale corpului uman.

Această Multi-Vitamină reprezintă rețeta noastră avansată pentru momentul în care aveți nevoie să fiți în cea mai bună formă, adică tot timpul! Fiecare tabletă include un set complet de vitamine esențiale, minerale și extracte naturale, pentru a susține imunitatea, funcția musculară și bunăstarea de fiecare zi. Fiecare doză furnizează cele 24 vitamine și minerale cheie, plus co-factori cu influență enormă pentru sănătatea și bunăstarea optime, precum Co-enzima Q10, ca și Ginko Biloba (50:1) și Panax Ginseng (4:1).

Mai mult decât o multi-vitamină...

Co-enzima Q10 este o forță (literalmente), care este deseori neglijată în suplimentele cu multi-vitamine, parțial din cauza costurilor, dar, în principal, din cauza necunoașterii sau neaprecierii beneficiilor sinergice și cumulate pe care aceasta le are, mai ales în ceea ce privește energia! Co-enzima Q10 este o pseudovitamină, ceea ce înseamnă că nu este din punct de vedere tehnic o vitamină sau un mineral, dar este considerată astfel în corp (ATÂT este de importantă). Co-enzima Q10 este, de fapt, o moleculă produsă în corp care ajută mitocondriile (centrele de energie ale corpurilor noastre) să producă energie. Persoanele care ar putea avea carență de Co-enzima Q10 au nevoie de acest tip de multivitamine, dar cei mai supuși riscului sunt persoanele care au suferit anterior un atac de cord, cei care sunt pe medicație precum statinele, pentru gestionarea colesterolului, persoanele care au afecțiuni cronice și persoanele în vârstă, în general.

Mod de administrare DY Nutrition Renew Multivitamine 60 Tablete: ca supliment alimentar, se administreaza un comprimat dimineața și un comprimat seara cu apă, de preferat în timpul meselor.

Informatii nutritionale DY Nutrition Renew Multivitamine 60 Tablete:

Servire: 2 tablete   VNR%
Continut / Servire    

Crom (sub formă de Picolinat de Crom)

100µg

250

Cupru (sub formă de Sulfat de cupru)

1mg

100

Fier (sub formă de Fumarat feros)

14mg

100

Magneziu (sub formă de Oxid de Magneziu)

93mg

25

Manganese (sub formă de Sulfat de mangan)

2.5mg

125

Potasiu (sub formă de Clorura de potasiu)

120mg

6

Iod (sub formă de Iodură de potasiu)

150µg

100

Molibden (sub formă de Molibdat de sodiu)

50µg

100

Seleniu (sub formă de Selenit de sodiu)

55µg

100

Vitamina A (sub formă de Acetat de Retinil)

800µg

100

Vitamina B1 (sub formă de Mononitrat de tiamină)

1.7mg

100

Vitamina B12 (sub formă de Cianocobalamină)

2.5µg

100

Vitamina B2 (sub formă de Riboflavina)

1.4mg

100

Vitamina B3 (sub formă de Nicotinamida)

18mg

100

Vitamina B5 (sub formă de Pantotenat de calciu)

6mg

100

Vitamina B6 (sub formă de Piridoxină HCl)

1.4mg

100

Vitamina B7 (sub formă de Biotină)

50µg

100

Vitamina B9 (sub formă de Acid Folic)

200µg

100

Vitamina C (sub formă de Acid Ascorbic)

100mg

125

Vitamina D3 (sub formă de Colecalciferol)

5µg

100

Vitamina E (sub formă de Tocoferol D-alfa Natural)

12mg

100

Vitamina K2 MK7

75µg

100

Zinc (sub formă de Oxid de Zinc)

10mg

100

Calciu (sub formă de Carbonat de Calciu)

120mg

15

Co-enzima Q10

2mg

-

Panax Ginseng (4:1)

5mg

-

Ginkgo Biloba (50:1)

30mg

Ingrediente DY Nutrition Renew Multivitamine 60 Tablete:

Calciu (sub formă de carbonat de calciu), potasiu (sub formă de clorură de potasiu), magneziu (sub formă de oxid de magneziu), vitamina C (sub formă de acid ascorbic), acoperire (hidroxipropilceluloză), fier (sub formă de fumarat feros), vitamina E (sub formă de alfa tocoferol natural) ), Vitamina B3 (sub formă de nicotinamidă), Zinc (sub formă de oxid de zinc), Mangan (sub formă de sulfat de mangan), Vitamina K2 MK7, Vitamina B5 (sub formă de pantotenat de calciu), Cupru (sub formă de sulfat de cupru), Agent antiaglomerant (Stearat de magneziu) , Agent de curgere (silice), vitamina B1 (sub formă de mononitrat de tiamină), co-enzimă Q10, vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCI), vitamina B2 (sub formă de riboflavină), Panax Ginseng (4: 1), Ginkgo Biloba (50: 1), Crom (sub formă de picolinat de crom), Vitamina A (sub formă de acetat de retinil), Vitamina B9 (sub formă de acid folic), Iod (sub formă de iodură de potasiu), Molibden (sub formă de molibdat de sodiu), Seleniu (sub formă de selenit de sodiu), Vitamina B7 (sub formă de biotină) ), Vitamina D3 (sub formă de colecalciferol), vitamina B12 (sub formă de cianocobalamină).


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]