Sanatate Articulatii - Renew Joint Support 90 Tablete


Renew Joint Support 90 Tablete

Producator : DY NUTRITION
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:


Pret cu TVA: 150.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Joint Support din gama Renew a DY Nutrition reprezintă o rețetă premium. Este o rețetă pentru articulații pe bază de Metilsulfonilmetan (MSM) și Glucozamină HCL sau Glucoaamină Hidrocloridă, care conține o combinație unică de patru ingrediente potrivite pentru vegetarieni, bioactive, susținute de cercetări și înregistrate.

Joint Support este fabricat și păstrat la cele mai înalte standarde, pentru a dovedi angajamentul nostru continuu la standardele ISO: 9001. Sunt implementate numeroase teste pentru a asigura integritatea produselor, suplimentar față de susținerea validității și eficacității, atât a materiilor prime, cât și a soluțiilor pentru produsele finite.

Atunci când alegeți un supliment pentru articulații, unul dintre primele lucruri la care să vă uitați este, bineînțeles, lista ingredientelor. Totuși, nu vă opriți aici, pentru că nu toate ingredientele sunt produse la fel. Odată ce ați stabilit că produsul pe care l-ați ales conține ingrediente bazate pe dovezi, precum Glucozamină și MSM, atunci este important să verificați că ingredientele sunt de calitate și au eficacitate optimă. Să luăm spre exemplu produsul nostru Glucosamine HCL, Glucozamina însăși este un component al glicozaminoglicanilor și proteoglicanilor din matricea cartilajului care acoperă capetele osoase și al acidului hialuronic care face parte din lichidul sinovial din articulație. Lichidul sinovial reprezintă literalmente absorbantul șocurilor din articulații, deci se vede evident rolul glucozaminelor în integritatea articulațiilor.

Produsul Glucosamine HCL are puritate 99%, ceea ce îl face mai concentrat și potent, atunci când este comparat cu Glucozamina Sulfat (15). A fost demonstrat la animale că Glucozamina are un efect antiinflamator prin reducerea factorului nuclear kappa beta indus de interleukina-1 (IL-1), ceea ce îl face să fie cel mai popular ingredient din suplimentele pentru articulații din ziua de azi (16). Există dovezi care sugerează că Glucozamina poate încetini degradarea articulară, de asemenea, la sportivi, însă acest fapt pare a fi mai relevant pentru sportivii care participă la sporturi solicitante (17).

Produsul Renew Joint Support

Produsul DY Nutrition Joint Support are o rețetă premium pentru articulații, bazată pe Metilsulfonilmetan (MSM) și Glucozamină HCL sau Glucozamină hidrocloridă, care include o combinație unică de patru ingrediente potrivite pentru vegetarieni, bioactive, susținute de cercetări și înregistrate care includ 1000mg Glucozamină HCL vegană, 1000mg MSM, 400mg PEA (Palmitoletanolamidă), și 15µg vitamina D, pentru a contribui la menținerea oaselor în parametri normali.

Este importantă gândirea holistică atunci când alegeți un supliment pentru articulații, în principiu ”vă uitați la imaginea de ansamblu”. Luați în considerare modul în care suplimentele pentru articulații afectează nu numai țesutul de legătură articular (ligamente și tendoane), dar și osul în sine. Nu puteți mobiliza o articulație fără a acționa asupra mușchiului într-o manieră de tragere sau împingere.

Produsul Renew Joint Support conține ingrediente selectate de experți, cu mare atenție, care au efecte benefice sinergice și cumulate asupra articulațiilor, de la țesuturile de legătură, până la oase. Puteți avea cele mai puternice ligamente și tendoane, dar dacă ele își exercită forța/tracțiunea asupra oaselor slăbite, e clar că va urma o leziune.

Din acest motiv este adăugată vitamina D în rețeta pentru articulații, un ingredient integral care de prea multe ori lipsește din suplimentele inferioare pentru articulații. Este precum antrenarea pieptului, dar fără antrenarea spatelui...pur și simplu nu faceți asta, nu-i așa?!

Mod de administrare DY Nutrition Renew Joint Support: ca supliment alimentar se administreaza 3 tablete/zi in timpul mesei cu apa.

Informatii nutritionale DY Nutrition Renew Joint Support:

Servire: 3 Tablete   VNR%
Continut / Servire  
MSM (metilsulfonilmetan) 1000mg
Glucozamină HCl (Vegan fără  alergeni) 1000mg
Palmitoiletanolamidă (PEA) 400mg
Vitamina D  (sub formă de Colecalciferol) 15 µg 300%

 


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]