Energie & N.O. (Oxid Nitric) - Renew Pre-Workout Stim Free 20 Pachete x19Grame


Renew Pre-Workout Stim Free 20 Pachete x19Grame

Producator : DY NUTRITION
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

Pre-Workout-ul fără cafeină de la DY Nutrition oferă beneficiile pe care un produs pre-antrenament de calitate, creat de experți, ar trebui să le ofere, mai puțin suprastimularea determinată ocazional de cafeină, mai ales dacă vă antrenați seara, târziu.

Nu mai este nevoie să menționăm că oferă de departe mai mult decât suficient, să luăm ca prim exemplu includerea celui mai cercetat ingredient al suplimentelor din toate timpurile, creatina monohidrat, sau pe a aminoacidului condiționat esențial L-arginină alfa ketoglutarat (Arginină AKG), cunoscut pentru stimularea vasodilatării și perfuzie sanguină îmbunătățită în mușchiul care lucrează, și, de asemenea, citrulina malat, sarea organică a acidului malic, care este un intermediar cheie și stabilit pentru producerea energiei în ciclul acidului citric.

Vedeți voi, suplimentele pre-antrenament trebuie să ofere mai mult decât energie sub formă de calorii, cu toate că asta poate fi important, nu vă va duce prea departe, fiind necesar un efect ergogenic multidimensional dacă se doresc rezultate optime.

De ce fără Cafeină?

Până acum știm că este important să avem disponibil pentru public un supliment pre-antrenament care este fără stimulente. Multe persoane au un aport ridicat de cafeină prin ceai, cafea și băuturi energizante, iar programul de lucru nu mai este doar 9-5, ceea ce înseamnă că din ce în ce mai mulți oameni fac mișcare mai târziu, seara. Dacă aveți în vedere că somnul este momentul când au loc marea majoritate a recuperării hipertrofiei musculare și a SNC, are sens să se evite interferarea cu acestea. Printre efectele secundare cunoscute ale cafeinei se numără lipsa somnului, care determină riscul de deficit de performanță, deseori corelat cu recuperarea redusă a musculaturii și a SNC.

Consumul zilnic de cafeină determină o reducere a 6-sulfatoximelatoninei (principalul metabolit al melatoninei, hormonul somnului), care va influența negativ somnul din timpul nopților următoare, acesta fiind unul dintre mecanismele prin care somnul este întrerupt prin aportul de cafeină.

Ingredientul principal din Pre-Workout-ul fără Cafeină este creatina monohidrat, fiind disponibile per porție 3,4g din forma de creatină care se absoarbe optim. Includerea acesteia are rolul de a îmbunătăți performanța fizică în episoadele scurte de efort cu intensitate mare sau, cu alte cuvinte, pentru că este foarte eficientă pentru producerea de energie în timpul activității intense.

Ingrediente

Creatină monohidrat, arginină AKG (2: 1), citrulină malat, clorhidrat de betaină, glicerol monostearat, acid (acid citric), regulator de aciditate (bicarbonat de sodiu), citrat trisodic, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), citrat de potasiu, aromă, Rhodiola Rosea , îndulcitor (sucraloză), culoare (roșu sfeclă roșie), vitamina B6, piperină, vitamina B12.

Informatii nutritionale DY Nutrition Renew Pre-Workout Stim Free:

Servire; 19g   VNR%
Continut / Servire

Creatină Monohidrat

3400

 

Betaină Hidrochloridă

2500

 

Piperină

5

 

Glicerol Monostearat

1500

 

Vitamina B12 (sub formă de Cianocobalamină 1%)

2.5μg ;

100%

Vitamina B6 (sub formă Piridoxină HCl 82.4%)

4.8

300%

Arginină AKG (2:1)

3000

 

Citrulina Malat

3000

 

Rhodiola Rosea

188

 

Sodiu (ca Citrat de Trisodiu (24% Na))

300

 

Potasiu (sub formă de Citrat de potasiu (35% K))

200

10%


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]