Energie & N.O. (Oxid Nitric) - Renew Pre-Workout 14g


Renew Pre-Workout 14g

Producator : DY NUTRITION
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:


Pret cu TVA: 6.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Există un motiv pentru care cafeina este stimulentul consumat cel mai ușor pentru optimizarea performanței, este sigur, și susținut puternic de cercetare, ceea ce îl transformă într-o opțiune pentru mulți din lumea sportivilor de elită. În ciuda beneficiului ergogenic cunoscut al cafeinei, dintr-o multitudine de motive personale (antrenament seara târziu, hiper-sensibilitate și preferință personală), știm că aceasta nu este pentru toată lumea (din acest motiv avem și o variantă fără cafeină).

Eficiența cafeinei ca potențator de performanță a însemnat că trebuia să o avem în cel puțin unul dintre suplimentele noastre pre-antrenament. Cafeina este cunoscută pentru îmbunătățirea concentrării, a acuității mentale și a senzației de energie, și este, de asemenea, lăudată pentru abilitatea sa profundă de a reduce efortul resimțit, de exemplu antrenamentul să pară mai ușor - și cu toții ne dorim asta, nu-i așa? Includerea cafeinei in produsul Dorian Yates’ Pre-Workout este cireașa de pe tort. Iată și de ce...

Produsul Dorian Yates’ Pre-Workout furnizează 3000mg citrulină malat, 3000mg creatină monohidrat, 2400mg beta-alanină, 1500mg beitaină hidrocloridă, 1000mg N-acetil L-tirozină, 200mg cafeină și 188mg rhodiola rosea, împreună cu vitaminele complexului B și vitamina C pentru acea energie, longevitate și recuperare despre care știm cât sunt de importante pentru creșterea performanței.

Ingrediente

Malat de citrulină, creatină monohidrat, beta-alanină, clorhidrat de betaină, acid (acid citric), N-acetil L-tirozină, regulator de aciditate (bicarbonat de sodiu), aromă, vitamina C, cafeină, îndulcitor (sucraloză), culoare (clorofilă de cupru) , (Vitamina B6, Piperina, Vitamina B12 (ca Cianocobalamină).

Informatii nutritionale DY Nutrition Renew Pre-Workout :

Servire: 14g   VNR%
Continut/Servire

Beta-Alanine

2400 mg

Creatine Monohidrate

3000 mg

Betaină Hidrochloridă

1500 mg

Piperină

5 mg

Caffeina

200 mg

N-acetil L-tirosină

1000 mg

Vitamina B12 (as Cianocobalamină 1%)

2.5μg 

100%

Vitamina B6 (sub formă Piridoxină HCl 82.4%)

11 mg

786%

Vitamin C (sub formă Acid Ascorbic 100%)

250 mg

312.5%

Malat de Citrulină

3000 mg

Rhodiola Rosea

188 mg


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]