Masa Musculara - METABOLIC MASS 6 Kg + CREATINE MONOHYDRATE 300g


METABOLIC MASS 6 Kg + CREATINE MONOHYDRATE 300g

Producator : DY NUTRITION
Adresa magazine:
 • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
 • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
 • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

 • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:

-12%

Produsul nu este momentan în stoc

 

Aromele le puteti trece in sectiunea comentarii la finalizarea comenzii sau va sunam noi.

Dacă doriți să construiți mușchi puternici sau pur și simplu să aveți aportul perfect de proteine ​​- carbohidrați - grăsimi, Mass Gainer-ul lui Dorian Yates este alegerea perfectă.

MOTIVELE

 • Vei obține 96% din proteinele de care organismul tău are nevoie zilnic. Proteinele promovează sentimentul de sațietate, protejează pierderea masei musculare și au cel mai mare efect termic, ceea ce înseamnă că este nevoie de mai multe calorii pentru a fi digerate în comparație cu carbohidrații sau grăsimile.
 • Raportul perfect dintre carbohidrați și grăsimi: 37% carbohidrați și 4% grăsimi.
 • Alimentele care conțin atât grăsimi, cât și carbohidrați, stimulează centrul de recompensă din creier și îți cresc pofta, ceea ce poate duce la supraalimentare și la creșterea în greutate. Acesta este motivul pentru care punem cantitatea perfectă, pentru a vă ajuta să evitați supraalimentarea și să depășiți excesele alimentare.
 • Complexul de vitamine B este inclus deoarece acestea joacă un rol vital în menținerea sănătății și a stării de bine. Fiind elementele constitutive ale unui corp sănătos, vitaminele B au un impact direct asupra nivelurilor de energie, a funcției creierului și a metabolismului celular.
 • Include magneziu care ajută la transformarea alimentelor în energie, ceea ce face mai dificilă dezvoltarea grăsimilor stocate. De asemenea, magneziul ajută la crearea proteinelor din alți aminoacizi; ajută sistemul nervos, făcând mai rapidă transmiterea mesajelor prin creier și sistemul nervos, ceea ce se traduce printr-o mai bună conexiune minte-mușchi.
 • Sunt incluse multe alte ingrediente din sursă pură; acestea lucrează împreună pentru a vă oferi câștiguri musculare sau o alternativă hrănitoare.
 • De asemenea, nu uita că această formulă vine după peste 40 de ani de experiență în fitness și nutriție a lui Dorian Yates, unul dintre cei mai mari culturiști din istorie.

CITATUL LUI DORIAN YATES

„După ani de zile în care am văzut cum oamenii hrănesc excesiv de complicat, am decis că este timpul să intervin și să preiau controlul situației. Ascultă, construirea mușchilor înseamnă a furniza un surplus de calorii pentru a compensa defalcarea musculară care se întâmplă în timpul antrenamentului - acest lucru este evident. Ceea ce nu a existat - până acum - este o formulă care oferă o sursă convenabilă de nutrienți de calitate pentru a forța țesutul muscular să se adapteze la stimul. Produsul meu schimbă acest lucru: este un amestec robust de proteine, vitamine, minerale, creatină, combinat cu carbohidrați complecși și un conținut minim de grăsimi. L-am fortificat pentru a spori recuperarea musculară și a încuraja creșterea țesuturilor. Există zero ingrediente goale sau inutile în Game Changer Mass, ceea ce înseamnă că toate caloriile contribuie la construirea țesutului muscular slab, NU doar la „masa” generală.”
CÂND ȘI CUM SE FOLOSEȘTE

Primele 1-6 luni de antrenamente cu greutăți : o porție după fiecare antrenament (în maxim 30 de minute după antrenament).

Pentru cei cu peste 6 luni de antrenament: o porție după antrenament și una între mesele principale ale zilei.

Greutate Netă – 6000g

Porție – 2 măsuri (150g)

Porții per Recipient – 40

------------------------------

Creatina este o combinație de 3 grame creatină monohidrat și 3 grame de tri-creatină malat care mărește masiv performanța de antrenament și rezistența generală la exerciții fizice.

Fortificată cu o cantitate subtilă de beta-alanină și taurină, creatina îmbunătățește contracțiile musculare și îmbunătățește metabolismul celular, luptând împotriva oboselii în timpul celor mai dificile seturi.

Cea mai eficientă și absorbabilă formulă de creatină de pe planetă - nu este necesară nicio fază de încărcare.

Acest complet de creatină este o combinație unică care vă va crește forța, vă va spori contracțiile musculare și va crește rezistența fizică la antrenament. Acest amestec maximizează concentrațiile de creatină în mușchii care lucrează, atrăgând mai mulți nutrienți în celulele dvs. și crescând sinteza proteinelor. Creatina este completată de taurină pentru a amplifica contracțiile musculare și un complex de vitamina B pentru a vă crește nivelul de energie.
Este dovedit științific că minim 3g de creatină pe zi cresc performanța fizică în seriile de exerciții scurte (HIIT), de intensitate ridicată, cum ar fi antrenamentele aerobe sau anaerobe.
Beneficii Cheie

 •     6000 mg creatină pentru mai multe repetări și creștere musculaturii
 •     1000 mg beta-alanină pentru rezistență musculară prelungită
 •     500 mg Taurină pentru creșterea fluxului sanguin, oferind pompe musculare mai mari și hidratare celulară

 

 

Mod de administrare DY Nutrition The Creatine 316g: ca supliment alimentar se administreaza 1 cupa cu 250ml apa rece. Se poate administra inainte de antrenament.

Ingrediente DY Nutrition The Creatine:

Servire: 8g   VNR%
Continut / Servire    
Vitamina B Complex    
Vitamina B1 1.1mg 100%
Vitamina B2 1.4mg 100%
Vitamina B3 16mg 100%
Vitamina B5 5.5mg 100%
Vitamina B6 1.1mg 100%
Biotina 50 μg 100%
Acid Folic 0.2mg 100%
Vitamina B12 2.5 μg 100%
Creatina monohidrata 3000mg  
  -din care creatina 2640mg  
Tri-Creatina Malat 2968mg  
  -din care creatina 2224mg  
Beta Alanina 1000mg  
Taurina 500mg  

Comentarii

De la: Simina Mitu
Adaugat la: 22/01/2022 20:31
Chocolate-nuts Raspunde

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]