Aminoacizi - AMINO XPLODE 10000 - 2 Cutii x 420 capsule


AMINO XPLODE 10000 - 2 Cutii x 420 capsule

Producator : STACKER2
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:

-29%

Pret cu TVA: 155.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 15 ron sau gratuit de la 200 ron!

Atunci când vă alegeţi suplimentul potrivit de aminoacizi, calitatea este prioritară. Aveţi nevoie de un produs fără lipide şi fără zahăr. Un produs compus 100% din aminoacizi de cea mai bună calitate. Vreţi BCAA, glutamină şi arginină dar şi o doză ridicată de aminoacizi esenţiali, de aminoacizi în formă liberă şi de di şi tripeptide. Toate aceste substanţe reunite în Amino Xplode 10 000 fac din acest produs unul dintre cele mai excepţionale dintre toate care există pe piaţă.
 
• 10 000 mg de aminoacizi de calitate farmaceutică în fiecare zi
• conţine izolat proteic din zer, concentrat proteic din zer, precum şi aminoacizi în formă liberă
• conţine o doză puternică de 4 700 mg de amino acizi esenţiali
• supliment pentru 6 săptămâni de formă extraordinară
• fără calorii vide, fără zahăr, fără substanţe ce provoacă creşterea în greutate

          
Odihna şi alimentaţia: la fel de importante precum antrenamentul

Cei mai buni culturişti din sala la care mergeţi nu doar au moştenit gene bune de la natură, dar în special au înţeles că practicarea culturismului este pur şi simplu un mod de viaţă. Nu este suficient să vă antrenaţi, trebuie să vă şi odihniţi corect. Amino Xplode 10 000, cel mai recent produs al mărcii Stacker2 Europe, permite muşchilor dumneavoastră să se refacă mai repede: muşchii se umflă, devin mai puternici. Rezultatele sunt mai rapide, dacă vă simţiţi în formă maximă, deveniţi mai puternic foarte repede şi fără prea mult efort.
 
Prelungiţi etapa de creştere, muşchii dumneavoastră vor fi mai mari, mai puternici.
Aminoacizii sunt substanţele din care sunt constituiţi muşchii dumneavoastră. Cu cât vă antrenaţi mai mult, cu atât trebuie să vă lucraţi muşchii mai mult. Din punct de vedere fiziologic, situaţia se prezintă astfel: la sală, faceţi eforturi maxime în timpul antrenamentului, mărind numărul de greutăţi de la o săptămână la alta.

Fibrele musculare sunt solicitate la extrem, nivelurile de hormoni explodează. Testosteronul creşte, precum şi cantitatea de hormoni de creştere din sânge, fără să luăm în calcul cortizolul, un hormon steroid, care vă inundă organismul. Organismul dumneavoastră vrea să se refacă în cel mai scurt timp posibil şi muşchii dumneavoastră au nevoie în special de aminoacizi. Pentru că aminoacizii stau la baza proteinelor, şi deci, la baza muşchilor.

În caz de deficit de aminoacizi, toţi muşchii dumneavoastră vor încerca să se refacă în câteva zile, ceea ce vreţi să evitaţi cu orice preţ. Vreţi să obţineţi cele mai multe beneficii din perioada de creştere. Această etapă este cea în care muşchii dumneavoastră se întăresc, se umflă cu adevărat. Aminoacizii sunt cheia reuşitei, şi datorită suplimentului Amino Xplode 10 000, vă veţi atinge obiectivele mai simplu, mai repede.

Profil de aminoacizi pentru 100g:

Esențiali Esențiali Condiționat Neesențiali
Amino Acid (EAA) Amino Acid (CAA) Amino Acid (NAA)
Triptofan+ 168mg Arginină 211mg Acid Aspartic 972mg
Valină 724mg Cisteină 194mg Serină 472mg
Treonină 737mg Tirozină 304mg Glicină 162mg
Izoleucină 699mg Histidină 176mg Alanină 439mg
Leucină 997mg Prolină 435mg  
Lizină 874mg Glutamină 1936mg  
Fenilalanină 290mg
Metionină 218mg

 

Mod de administrare Stacker 2 Amino Xplode 10000: Consumați 5 comprimate de două ori pe zi, cu un pahar de apă pentru a le înghiţi mai uşor. Se poate consuma prima doză în jurul orei 11 dimineaţa, şi a doua doză în jurul orei 15 după-amiaza.

Informații nutriționale Stacker 2 Amino Xplode 10000:

Servire: 10 tablete
Conținut / Servire
Valoare energetică 167kj/40kcal
Lipide 0g
Carbohidrați 0g
Proteine 10g
Sodiu 0g


Ingrediente Stacker 2 Amino Xplode 10000: hidrolizat proteic (izolat proteic din zer, proteine din lapte și colagen), agent atiaglomerant: stearat de magneziu, antispumant: dioxid de siliciu


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]