Batoane Proteice & Shake-uri - VOLTAGE ENERGY CAKE 65 gr


VOLTAGE ENERGY CAKE 65 gr

Producator : NUTREND ENDURO
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Tineretului - Bd. Dimitrie Cantemir pe colt cu strada Lanariei nr 85

Da o nota:

-50%

Produsul nu este momentan în stoc

Baton energizant numai bun pentru furnizarea energiei în timpul activităților de lungă durată. Batonul conține cereale, deci e o formă de energie gustoasă, care nu doar că furnizeaza organismuluienergie, dar poate fi și o gustare bună datorită cerealelor pe care le conține.

VOLTAGE ENERGY CAKE conține ingrediente unice. Beneficiul principal este tipul special de carbohidrat - Palatinose™ - care este perfect pentru absorbția treptată și eliberarea potențialului maxim de energie, fără creșterea osmolalitei în tractul digestiv. VOLTAGE ENERGY CAKE vă pune la dispoziție energia necesară în timpul activităților de durată și oferă senzația de sațietate, dar nu vă îngreunează tractul digestiv. E îmbogățit cu vitamina C, vitamina E și zinc.

Informații nutriționale Nutrend Voltage Energy Cake aromă cocos:

Servire: 1 Baton (65g)
Conținut / Servire   DZR%
Valoare energetică 1152.3 kJ/274.6kcal
Proteine 3.7g
Carbohidrați 39.2g
Lipide 11.2g
Fibre 2.4g
Sodiu 0.02g
Vitamina C 12mg 20%
Vitamina E 2mg 20%
Zinc 3mg 20%

Ingrediente Nutrend Voltage Energy Cake aromă cocos: sirop de glucoză, sirop de fructoză-glucoză, cocos (cocos, dioxid de sulf), cremă cu aromă de alune (zahăr, grăsime vegetală, zer, alune prăjite, cacao, emulgator lecitină din soia, aromă), tărâțe de ovăz, extrudat de orez-cartofi (orez, piure de cartofi, zahăr, fibre de grâu, sfeclă roșie), făină de orez, PalatinoseTM - izomaltuloză (o sursă de fructoză și glucoză), fulgi de soia, grăsime vegetală nehidrogenată (palmier, sâmbure de palmier, shea), lapte praf, emulgator lecitină de rapiță, umectant glicerină, aditivi antioxidanți (E306: tocoferoli, E304: palmitat de ascorbil, E300: acid ascorbic), gluconat de zinc, conservant acid sorbic, vitamina C, vitamina E. Alergeni: soia, lapte, gluten, nuci. Poate conține urme de alune și susan.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]