Stimulatoare - Eroxa 90 vegan caps


Eroxa 90 vegan caps

Producator : QNT
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Pret cu TVA: 80.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 15 ron sau gratuit de la 200 ron!
  • Ajută la stimularea libidoului 
  • Contribuie la menținerea unor niveluri ridicate de testosteron în sânge 
  • Contribuie la rezistență în timpul activităților fizice 

 

Eroxa este suplimentul alimentar care conține toate ingredientele naturale pentru stimularea apetitului sexual. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, acest produs contribuie la asigurarea unui nivel optim de testosteron natural în fluxul sanguin. Deși femeile produc de 20 până la 30 de ori mai puțin testosteron decât bărbații, acest hormon joacă un rol important, fiind adesea numit ‘’hormonul dorinței”. Datorită formulei sale complexe, cu ingrediente într-un mix optim, acest supliment vă va ajuta să vă stimulați în mod semnificativ apetitul sexual. 

Datorită efectelor sale stimulatoare și benefice asupra libidoului, acest supliment alimentar vă va ajuta să vă mențineți rezistența și performanța fizică. Acționând ca stimulator de testosteron, consumul său va trebui să fie limitat la câteva săptămâni sau luni. Eroxa este partenerul natural ideal care vă va crește încrederea în sine. 

Acest supliment alimentar conține ingrediente utile pentru ca organismul dumneavoastră să mențină niveluri optime de testosteron în fluxul sanguin. Menținerea continuă a nivelului optim va contribui la stimularea dorinței, îmbunătățind totodată rezistența și reducând oboseala. Testosteronul secretat de organismul bărbaților și al femeilor are numeroase beneficii, care se vor vedea la exterior. Acest hormon va acționa, în special, asupra sistemului nervos, ajutându-vă să reduceți nivelul de stres și de anxietate. 

Prin menținerea unui nivel optim de testosteron în sânge, suplimentul alimentar Eroxa vă va stimula și apetitul sexual. Acest lucru se datorează producției de celule sanguine în metabolism și veți observa cum energia fizică va crește înzecit. Datorită ingredientelor din Eroxa, veți avea mai multă rezistență, forță și vitalitate. Complexul acestui supliment elaborat de experți poate avea un impact și asupra creierului, ajutându-vă să câștigați încredere în forțele proprii. Eroxa este partenerul ideal pentru a face față scăderii apetitului sexual, dar și pentru a combate efectele dezechilibrelor hormonale. 

În plus, Eroxa poate acționa și asupra mușchilor dumneavoastră. Există o legătură incontestabilă între nivelul de testosteron prezent în organism și creșterea musculară. Cu cât este mai optimizat nivelul de testosteron din sânge, cu atât va fi mai bun mediul pentru dezvoltarea musculară. Această legătură vă va ajuta și să aveți performanțe mai bune. 

Eroxa conține cantități semnificative de maca, o plantă din Anzii Peruvieni, unde a fost folosită de sute de ani pentru numeroasele sale calități. Principalul avantaj al acestei plante care crește într-un mediu dificil este proprietatea sa afodiziacă naturală. Această plantă joacă un rol în sistemul hormonal atât al bărbaților, cât și al femeilor. Eroxa conține extracte de maca care au fost uscate natural la soare, ceea ce vă vor permite să beneficiați de avantajele sale în cel mai bun mod posibil. Întrucât maca nu are efecte doar asupra libidoului, veți simți și o creștere a nivelului de energie, rezistență și performanță. În plus, maca poate îmbunătăți și fertilitatea și ajută la combaterea efectelor negative ale menopauzei. 

Celălalt ingredient puternic din Eroxa este damiana. Această plantă cu proprietăți afrodiziace provine tot din America de Sud. Mayașii recomandau utilizarea sa, întrucât are numeroase beneficii asupra apetitului sexual. Ingredientul activ din această plantă va îmbunătăți sănătatea sexuală, stimulând producția de testosteron și circulația sanguină. Testosteronul menținut la un nivel optim sprijină niveluri crescute ale dorinței și libidoului. Damiana are un rol și în reechilibrarea dezechilibrelor hormonale, pentru mai multe beneficii ale abilităților sexuale. O altă acțiune a sa asupra organismului constă în menținerea unor niveluri de energie constante, ceea ce permite o recuperare mai bună. 

Eroxa conține și zinc și vitamina B3. Zincul este un mineral esențial, cu rol în sinteza hormonilor, inclusiv a testosteronului. Acest mineral ajută și la îmbunătățirea fertilității. Vitamina B3 din Eroxa are rol și în sinteza hormonilor sexuali precum testosteronul, dar și a estrogenului. Pe lângă acțiunea asupra sistemului imunitar, printre altele, zincul și vitamina B3 sunt aliați excelenți pentru stimularea performanțelor sexuale. 

Prin urmare, suplimentul Eroxa oferă numeroase beneficii pentru performanțele sexuale. Pe lângă faptul că stimulează dorința sexuală și libidoul bărbaților și al femeilor, crește și puterea fizică și vitalitatea datorită ingredientelor care oferă energie. Pe lângă faptul că ajută la menținerea performanței sexuale prin promovarea echilibrului hormonal al bărbaților și al femeilor, are și efecte benefice asupra bunăstării mintale. Eroxa este suplimentul ideal pentru stimularea apetitului sexual. 

Ingrediente: extract uscat de Maca (Lepidium meyenii), capsulă: E464/E407/E508, extract uscat din frunză de damiană (Turnera di usa), maltodextrină, vit. B3, agenți antiaglomeranți: E470b/E551, citrat de zinc, apă. 

  2 capsule
Extract uscat de Maca 500 mg
Extract uscat din frunză de Damiana  200 mg
Vitamina B3 (Nicotinamidă)  (*300%)  48 mg 
Zinc (*150%)  15 mg 

*Valori nutriționale de referință 

Recomandare de utilizare: 2 capsule pe zi, cu apă.  

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Consultați un doctor sau un farmacist în cazul în care luați concomitent un tratament pentru diabet. Consumul ar trebui limitat la câteva săptămâni/luni. 

 

 

 


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]