Aminoacizi - Essential Aminos 400G


Essential Aminos 400G

Producator : STACKER2
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:
Medie note: 5.00


Fructe tropicale
Portocale
Zmeură

Pret cu TVA: 110.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 15 ron sau gratuit de la 200 ron!

Cu Essential Aminos, Stacker2 Europe introduce un nou supliment de vârf pe piață. Essential Aminos ar putea fi cel mai bun produs cu aminoacizi din oferta Stacker2 Europe în ceea ce privește compoziția, gustul și prețul.

Anumiți aminoacizi sunt esențiali pentru sportivi. Este vorba de aminoacizii pe care organismul nu îi poate produce singur. Sunt denumiți aminoacizi esențiali și sunt în număr de opt. Glutamina poate fi considerată precum cel de-al nouălea aminoacid esențial pentru sportivi, care le solicită mușchii.

Essential Aminos conține 11 grame per doză din acești aminoacizi esențiali. Acest produs conține in principal aminoacizii cei mai importanți pentru sportivi. Essential Aminos conține în special minim 5,7g de glutamină și 4,5 g de BCAA per doză, în proporțiile ideale de 3:1:1. Cantitatea de leucină este astfel de trei ori mai ridicată decât proporțiile valinei și izoleucinei.

Compoziția Essential Aminos de la Stacker2 Europe :
• toți aminoacizii esențiali într-o cantitate optimă
• 5,7 g de glutamină de calitate farmaceutică
• 4,5 g de BCAA per doză
• BCAA în proporții ideale de 3:1:

De ce aveți nevoie de aminoacizi ?
După cum știți probabil, aminoacizii sunt elementele de bază ale proteinelor. Aveți nevoie de aminoacizi pentru ca mușchii și metabolismul să poată funcționa la un nivel optim. O persoană are nevoie în medie de 1 gram de proteine per kilogram de greutate corporală. Dar dacă vă antrenați intensiv și doriți să va refaceți rapid, sau dacă doriți să vă dezvoltați masa musculară, veți avea nevoie de 2 până la 2,5 grame de proteine per kilogram de greutate corporală. Suplimentele proteice pot răspunde la cererea mărită de proteine a organismului, dar sportivii de nivel înalt și culturiștii profesioniști au nevoie de un supliment absorbit extrem de repede de către organism, care să ajungă la mușchi în cel mai scurt timp. Este motivul pentru care sportivii optează pentru aminoacizi. Aminoacizii reprezintă în special un aport extrem de eficace imediat înainte sau după antrenament.
   
Importanța glutaminei în Essential Aminos
Există opt aminoacizi esențiali, pe care organismul nu îi poate produce singur, și care trebuie procurați prin alimentație. Glutamina este considerată precum al nouălea aminoacid esențial pentru sportivi. De fapt, cel puțin 80% dintre mușchi conțin glutamină. Glutamina este atât de importantă încât dacă nu ați avea suficientă, organismul ar încerca să-și procure alți aminoacizi pentru a produce glutamină. Chiar și BCAA sunt folosiți atunci când nivelul glutaminei este foarte scăzut. Și acesta este motivul pentru care o doză de Essential Aminos de la Stacker2 Europe conține aproape 6 grame de glutamină pură. Tot ce ați citit deja și tot ce știți deja despre efectele aminoacizilor în organism nu are niciun sens dacă mușchii dumneavoastră nu au suficientă glutamină.

Leucina, un aminoacid anabolic în Essential Aminos
Leucina este principalul aminoacid cu lanț ramificat (BCAA). Celulele musculare răspund leucinei într-un mod special. Cu cât celulele musculare găsesc mai multă leucină, cu atât mai intensă este declanșarea semnalului anabolic al moleculei IRS-1. În termeni concreți, cu cât celula musculară conține mai multă leucină, cu atât constituie o masă musculară pură. Leucina este un ingredient despre care se vorbește mult; este în măsură să intensifice sinteza proteinelor musculare cu cel puțin 70%.

BCAA-urile din Essential Aminos evită catabolismul
BCAA-urile au fost testați de către oameni de știință de mai bine de 10 ani din punct de vedere al performanțelor, al forței și al rezistenței sportivilor. Studiile indică incontestabil că BCAA-urile protejează mușchii, îi construiesc și oferă energie suplimentară. Studii recente au arătat că suplimentele cu BCAA întrerup producția de proteine catabolice precum atrogina-1 și MuRF1. Acest lucru înseamnă că celulele musculare suferă de mai puțin stres, ceea ce se vede mai clar și în evaluările hormonilor de stres, în creatinină, kinază, mai multe ore după antrenament. Aceste studii au permis identificarea hormonului de stress în cantități mult mai mici la sportivii care au consumat BCAA, pe lângă un regim adecvat.

Alți aminoacizi esențiali din Essential Aminos
Acum că am explicat funcțiile celor mai importanți aminoacizi esențiali, mai rămân încă cinci. Chiar dacă acești cinci aminoacizi esențiali nu joacă un rol cheie în refacerea musculară sau în procesul de dezvoltare al mușchilor, eficacitatea lor nu trebuie subestimată.
Lizina joacă un rol extrem de important în conversia grăsimilor în energie. Împreună cu leucina, lizina ameliorează metabolismul. Treonina susține digestia și promovează producția de elastină și de proteine. După antrenament, țesutul muscular este încordat iar elastina se asigură că aceste țesuturi revin la starea de origine.
Metionina este un aminoacid care veghează la calitatea metabolismului, care la rândul său veghează ca alte substanțe nutritive să fie absorbite mai rapid și mai eficace. Fenilalanina este implicată în producerea neurotransmițătorilor în creier și vă influențează pozitiv starea. Și în cele din urmă, triptofanul. Triptofanul este un element de bază al proteinelor, creierul se servește de el pentru fabricarea serotoninei împreună cu vitamine și minerale. Serotonina este un hormon important antistres și luptă împotriva catabolismului, precum BCAA.

Essential Aminos este de acum disponibil în pachet de 400 de grame, cu o aromă delicioasă de portocale, tropical fruit și afine.

Mod de administrare Stacker 2 Essential Aminos: ca supliment alimentar, se administrează o cupă cu 250ml apă rece înainte, în timpul și după antrenament.

Ingrediente Stacker 2 Essential Aminos:

Servire: 16g  
Conținut / Servire  
Pharmaceutical Grade L-Glutamine Complex 5720mg
L-Glutamină 5720mg
Amestec BCAA Instant (3:1:1) 4440mg
L-Leucină 2640mg
L-Izoleucină 900mg
L-Valină 900mg
Amestec de Aminoacizi Esențiali 840mg
L-Lizină 168mg
L-Metionină 168mg
L-Fenilalanină 168mg
L-Trionină 168mg
L-Triptofan 168mg


Alte ingrediente Stacker 2 Essential Aminos: maltodextrină, aromă, emulgator lecitină, sodiu (o,4g), acid citric, îndulcitori (122mg acesulfam k, sucraloză, zaharină).


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]