Masa Musculara - MASS GAINER 2.25kg


MASS GAINER 2.25kg

Producator : ADVANCED NUTRITION
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:

-33%

Ciocolata Cookies

Pret cu TVA: 60.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Advanced Mass Gainer e conceput pentru a stimula creşterea masei musculare striate de calitate şi pentru a optimiza recuperarea. Produsul conţine:
• aproximativ 686 de calorii, într-un raport ideal de 73-34-28 de carbohidraţi-proteine-grăsimi pentru stimularea perfectă a creşterii masei musculare striate, fiind astfel un supliment proteic de înaltă calitate
• 34 de grame din amestecul proteic de cea mai mare calitate şi puritate, conţinând proteină hidrolizată şi din cazeină, pentru o eliberare atât "rapidă", cât şi "lentă", a aminoacizilor atunci când muşchii au cea mai mare nevoie
• 73 de grame dintr-un amestec unic de carbohidraţi ce constau în făină micronizată de ovăz pură, amidon din porumb ceros, dextroză monohidrat şi maltodextrină, reprezentând astfel o sursă superioară de carbohidraţi, ce pune la dispoziţie calorii de calitate şi o excelentă sursă de energie rapidă şi de durată. Folosim cantitate exactă de carbohidraţi pentru a vă ajuta să vă alimentaţi antrenamentele şi pentru a vă reface rezervele epuizate de glicogen pentru optimizarea recuperării. Pe de altă parte, avem mare grijă să NU ridicăm brusc nivelul de insulină din sânge, acest lucru ducând la ameţeli pe parcursul zilei
• 7 grame de acizi graşi cu lanţ mediu (MCT). Aceste lipide unice pun la dispoziţie de două ori mai multă energie decât carbohidraţii şi proteinele şi au o probabilitate mai mică de a se transforma în grăsime corporală decât acizii graşi cu lanţ lung.

Care e cel mai bun moment pentru a consuma Advanced Mass Gainer?
În zilele de repaus, consumaţi Advanced Mass Gainer între mese, ca supliment cu raspuns glicemic scăzut pentru a vă asigura o alimentare sustenabilă de carbohidraţi şi proteine pentru o recuperare musculară optima. În zilele cu antrenament, Advanced Mass Gainer ar trebui consumat cu 90-120 de minute înainte de antrenament pentru a creşte performanţele fizice şi pentru a elibera o rezervă deja disponibilă de carbohidraţi producători de energie. Advanced Mass Gainer poate fi consumat şi imediat după exerciţii pentru a vă ajuta să maximizaţi recuperarea musculară şi pentru a stimula un răspuns optim de la antrenamente.

Profil de aminoacizi:

Esentiali Esentiali Conditionat Neesentiali
Amino Acid (EAA) Amino Acid (CAA) Amino Acid (NAA)
 Triptofan+ 556mg  Arginina  1704mg  Acid Aspartic  2627mg
 Valina 2011mg  Cisteina 800mg  Serina 1519mg
 Treonina 2476mg  Tirozina   965mg  Glicina  545mg
 Izoleucina 2154mg  Histidina      613mg  Alanina 1481mg
 Leucina 3552mg  Prolina  2233mg  
 Lisina 2886mg Acid-Glutamic 6071mg  
 Fenilalanina 1084mg
 Metionina 707mg

Mod de administrare Advanced Mass HardGainer: ca supliment alimentar, amestecati 1-2 cupe (70-140grame) cu 250-400ml apa sau lapte.

Informatii nutritionale Advanced Mass HardGainer:

Servire: 140g
Continut / Servire
Valoarea energetica 686kcal
Proteine 34g
 - din care BCAA 7.7g
Carbohidrati 73g
 - din care amidon ceros 45g
 - din care zaharuri 28g
Lipide 28g
 - din care polinesaturate 18g
 - din care esentiale (acid linoleic omega 6) 2g
 - din care lecitina din soia 1g
 - din care trigliceride cu lant mediu 7g
Fibre 3g
Sodiu 507mg
Calciu 893mg

Ingrediente Advanced Mass HardGainer: Făină de ovăz micronizat, amidon ceros waxy maize, hidrolizat proteic din zer, cazeina din lapte întreg, dextroză monohidrată, maltodextrină,  trigliceride cu lanţ mediu şi acizi graşi esentiali, arome naturale şi natural identice, colorant natural, stabilizator (acid citric, acid malic), amidon ceros modificat, gumă xantan, îndulcitor: urme de sucraloză.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]