Aminoacizi - SIZEON MAXIMUM PERFORMANCE 1500g


SIZEON MAXIMUM PERFORMANCE 1500g

Producator : GASPARI NUTRITION
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:
Medie note: 5.00


Produsul nu este momentan în stoc

În 2004, Gaspari a fost una dintre primele firme care a realizat un produs INTRAANTRENAMENT. În 2010, Gaspari va fi din nou campioană la categoria sa cu două noi formule SizeonTM Maximum Performance şi SizeonTM Pre-Contest.

Încă de la inceput, am inţeles că recuperarea după exerciţiul fizic începe din timpul antrenamentului, nu după, şi că muşchii încep să crească încă de când eşti la sală. De aceea, Gaspari a creat Sizeon, prima bautură de nutriţie sportivă intraantrenament din istorie. Proliferarea suplimentelor intraantrenament dovedeşte că echipa de dezvoltare a produselor a firmei Gaspari a avut dreptate acum cinci ani. Dacă vrei să acumulezi cât mai multă masă şi să-ţi maximizezi potenţialul, e vital sa consumi substanţele nutritive la momentul potrivit. Şi nimic nu ajută mai mult la stimularea creşterii forţei, rezistenţei şi masei musculare, decât SizeOn, atât în timpul, cât şi după antrenamente. Acum Gaspari îţi prezintă o nouă generaţie a produselor sale inovatoare.

Gaspari a dus nutriţia sportivă pe cele mai înalte trepte cu SizeOn, un produs intraantrenament original, pe bază de creatină. Pe măsură ce cercetările clinice au avansat, Gaspari Nutrition a evoluat la rândul său cu cea mai nouă formulă Intra-Antrenament pe bază de creatină si zer hidrolizat. SizeOn foloseşte acum zer hidrolizat de cea mai bună calitate care conţine peste 50% di şi tripeptide precum şi o gamă largă de ingrediente anabolice cum ar fi o doză mare de L-Leucina (5 grame) care să permită îmbunătăţirea performanţei sportive, a recuperării muşchilor scheletici, a nivelului de energie şi care creşte masa musculară imediat, ÎN TIMP CE TE ANTRENEZI.

CUM ACŢIONEAZĂ SIZEON MAX?
• Accelerează sinteza proteinelor şi recuperarea forţei musculare
• Creşte volumul muscular, dimensiunea fibrei musculare şi nivelurile de amino acizi din plasmă şi din celule
• Declanşează şi susţine Miogeneza şi recuperarea musculară
• Conţine ingredientul exclusiv LOLA™, invenţie proprie, un complex amino acid L-ornitină-L-aspartat

Pentru a te ajuta  să-ţi ridici antrenamentele la un alt nivel, pentru MAXIMUM de forţă şi rezistenţă, acum există SizeOn Maximum Performance.

Întrebări frecvente:
Î:  Care este diferența dintre SizeOn Maximum Performance și SizeOn Pre-Contest?
R:  SizeOn conține complexul revoluționar de carbohidrați OUTLAST (care durează mult timp) pentru un maxim de performanță în sala de forţă și recuperare și conține pterostilbene – segretagogi de insulină, produsă natural,  în curs de a fi patentată – care contribuie la stimularea acelor carbohidrați (și aminoacizi precum și alți nutrienți) în celulele musculare ale scheletului, pentru a maximiza sinteza glicogenului, volumizarea celulară și miogeneza. Acest compus se adresează atletului care urmărește să „își umfle mușchii cât mai repede posibil". SizeOn Pre-Contest nu conține complexul OUTLAST și nici pterostilbene.

Î:  Care este diferența dintre noua versiune SizeOn și originalul?
R:  Noua versiune SizeOn conține cantități ridicate de proteine din zer, hidrosilat, leucină, împreună cu mai mulți carbohidrați și puternicul pterostilben. În ansamblu, este un produs mult mai avansat bazat pe cercetări de vârf.

Î: SizeOn poate fi folosit doar de către culturiști sau poate fi folosit și de sportivii care doresc să își crească masa musculară și să își îmbunătățească recuperarea?
R:  SizeOn poate fi utilizat de cei care doresc să își accelereze refacerea, să își construiască masa musculară și să își îmbunătățească performanța, fie în sala de forţă, fie în competițiile sportive.

Mod de administrare Gaspari SizeOn Maximum Performance: ca supliment alimentar, se amestecă o cupă (68gr) cu 600-900ml apă rece şi se consumă în timpul antrenamentului. Dacă este necesar pe parcursul antrenamentului pentru o hidratare corespunzatoare, se poate adăuga mai multa apă.

Ingrediente Gaspari SizeOn Maximum Performance Aromă Orange:

Servire: 1 Cupă (68gr)
Conţinut / Servire DZR%
Calorii 180
Total Carbohidraţi 39g 13%
   - din care Izomaltuloză, D-Glucoză, şi Trehaloză 38g
Proteine 7g 13%
Vitamina C (Ascorbic Acid) 60mg 100%
Tiamină (Thiamin Hydrochloride) 10mg 667%
Riboflavină (Riboflavin-5-Phosphate) 7.6mg 447%
Niacină (As Niacinamide) 50mg 250%
Vitamina B6 (Pyridoxine-5-Phosphate) 16.8mg 838%
Acid Folic (Vitamina B9) 200mcg 50%
Vitamina B12 (Metilcobalamin) 75mcg 1,250%
Pantothenic Acid (D-Calciu Pantotenat) 9mg 92%
Calciu 51mg 5%
Fosfor 103mg 10%
Magneziu 45mg 11%
Sodiu 280mg 12%
Potasiu 125mg 4%
Amestec propriu SizeOn 61.7g
Amestec Outlast® Insutropin 
Palatinoză™ (Izomaltuloză), D-Glucoză, Trehaloză, Pterostilben
Amestec pentru Accelerarea Sintezei Proteinelor
Hidrolizat Proteic din Zer, L-Leucină (5g), L-Izoleucină, L-Valină, L-Ornitină, L-Aspartat
Complex PhosphoDrive Endurance 
Creapure® (Creatină Monohidrate), Creatine MagnaPower® (Creatină Magneziu Chelat), Creatină Fosfat Disodic
Complex OsmoDrive Advanced Hydration 
L-Taurină, Glicerofosfat de Sodiu, Glicerofosfat de Calciu, Glicerofosfat de Potasiu, Sustamine™ (L-Alanină şi -L-Glutamină), Magneziu Glicil Glutamină

Alte ingrediente Gaspari SizeOn Maximum Performance Aroma Orange: Acid Citric, Acid Malic, Dioxid de Siliciu, Arome Naturale si Artificiale, Potasiu Acesulfam, Sucraloză, Colorant-Beta Caroten.


Comentarii

De la: Adrian Pop
Adaugat la: 30/08/2016 19:40
Pentru mine Size On cel mai bun produs de genul asta! EXCELENT! Luat in paralel aminomax 8000. Raspunde

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]