Creatina - CREATINE 300g


CREATINE 300g

Producator : GASPARI NUTRITION
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Pret cu TVA: 85.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 15 ron sau gratuit de la 200 ron!

Stabilirea celui mai înalt standard de calitate pentru un produs nutritiv cu creatină monohidrată destinat sportivilor!

Qualitine, produs al Gaspari Nutrition folosește creatină monohidrata pură care a fost micronizată pentru a asigura dizolvarea instantanee în apă sau în alte lichide adecvate. Qualitine este insipid, inodor, cristalin și pur – calități care devin evidente de îndată ce deschideți recipientul și ori de câte ori folosiți acest produs de vârf. Creatina monohidrată este probabil cel mai studiat supliment alimentar din industria suplimentelor. În ultimele două decenii a devenit un produs „obligatoriu” în arsenalul oricărui și fiecărui atlet, asigurând dimensiunea maximă a mușchilor și o forță musculară maximă. Peste 200 de studii științifice au fost desfășurate în cadrul universităților și centrelor de testare independente din întreaga lume, constituind o mărturie clară a siguranței și eficienței acestui ingredient. 
Atât Colegiul American de Medicină Sportivă (ACSM) cât și Societatea Internațională de Nutriție Sportivă (ISSN) au semnat și publicat în consens lucrări în care își exprimă poziția cu privire la eficiența suplimentului creatină. Sute de profesori universitari, doctori de medicină sportivă și antrenori de atletism sunt de acord că creatina monohidrată este probabil singurul și cel mai eficient ingredient de regim alimentar disponibil în prezent pe piața nutriției sportive. 

Atunci când cumpărați Qualitine de la Gaspari Nutrition, aveți garanția că acest ingredient, singular ca eficiență, este pur și necontaminat. Fiecare lot de  Qualitine este testat în laboratoare independente pentru a asigura că potențialul atinge sau depășește 99.9%+ . Cu produsul său Qualitine, Gaspari Nutrition stabilește încă o dată un nou standard în domeniu pentru ceea ce trebuie să fie suplimentul cu creatină monohidrată.

Întrebări frecvente

Î: Ce face Qualitine atât de special sau mai bun decât alte mărci de creatină monohidrată?

R: Qualitine este creatină monohidrată de o calitate excepțională vândut la un preț accesibil. Înainte de existenţa produsulului Qualitine de la Gaspari, pentru a procura un produs de creatină monohidrată care să aibă nivele aproape nedetectabile de metale grele cum ar fi plumb, arsenic, cadmiu și mercur, adică un monohidrat de creatină cu o puritate de 99,9%+ trebuia să plătești cu 80% mai mult pe gram. Deoarece Gaspari Nutrition are capacitatea de a utiliza „economii la scară" (cumpără cantități în tone metrice direct din fabrică, fără intermediar), poate cumpăra monohidrat pur de creatină la prețuri mult mai mici decât cei mai mulți concurenți.

Î: Cine sunt persoanele cele mai potrivite să consume Qualitine și cine beneficiază cel mai mult de pe urma folosirii acestuia?

R: Qualitine este potrivit pentru orice sportiv care caută să adauge un surplus de creatină în regimul său alimentar. În timp ce culturiștii și halterofilii sunt cei care, în mod evident, beneficiază cel mai mult de pe urma Qualitine, practic orice atlet a cărui performanță ar beneficia în urma creșterii forței și masei musculare, va observa rezultate vizibile și imediate prin adăugarea unei singure doze în regimul lor alimentar zilnic.

Mod de administrare Gaspari Qualitine: ca supliment alimentar, se consumă 1 linguriţă (5 g) de pulbere pe zi dizolvată în apă.

Ingrediente Gaspari Qualitine:

Servire:  5g  
Conținut / Servire  
Creatină Micronizată  99.9% Pură 5g
 

Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]