Slabire & Definire - HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN 100 capsule


HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN 100 capsule

Producator : MUSCLETECH
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:
Medie note: 5.00

-17%

Pret cu TVA: 120.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Formulă avansată de sprijin pentru pierdere în greutate
Ajută la reducerea stării de oboseală și sporește concentrarea
Conține scutellaria (gura-lupului), ghimbir și salvie


Timp de mai bine de 20 de ani, numele HYDROXYCUT a fost sinonim cu rezultate. Iar acum noua evoluție a HYDROXYCUT este aici. HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN conține cantități mari din ingrediente cheie, într-o combinație unică, ce nu a mai fost realizată până acum, pentru a oferi cea mai nouă experiență de stimulare. Conține și cafea verde pentru rezultate adevărate în pierderea în greutate. Subiecții care au consumat ingredientele cheie din HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN (extract de cafea verde [C. canephora robusta]), au pierdut 4,9 kg în 60 de zile, combinat cu o dietă scăzută în calorii și 1,7 kg într-un studiu de 8 săptămâni, combinat cu o dietă redusă în calorii și antrenament moderat. Cele mai multe formule termogenice nu au în spate niciun studiu științific care să le susțină ingredientele de pierdere a greutății, cu atât mai puțin două studii științifice.

HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN conține și o doză exactă de cafeină anhidră ultra-puternică, ce ajută la îmbunătățirea concentrării. Combinată cu o explozie intensă de energie, te vei antrena la intensitate maximă după numai o servire!

HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN induce o stare puternică de termogeneză în organism pentru a-ți accelera rata metabolică! Vei avea tot ce ai nevoie pentru a te antrena mai intens și pentru a-ți sculpta corpul pe care ți l-ai dorit întotdeauna!

Mod de administrare MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen: Necesarul individual variază. Asigură-te că te simți confortabil în fiecare etapă înainte de a mări doza. Se consumă fiecare servire cu 30-60 de minute înainte de două mese mari din timpul zilei (ex: mic dejun și prânz). A nu se consuma mai mult de 4 capsule într-o perioadă de 24 de ore. Evitați gustările și beți 10 pahare de apă zilnic. Evitați consumul cu 5 ore înainte de culcare. Pentru cele mai bune rezultate, a se consuma timp de 60 de zile în combinație cu dietă și antrenament. A nu se consuma mai mult de 8 săptămâni.

Ziua 1 & Ziua 2   Ziua 3 & Ziua 4  Ziua 5 & Ziua 6   Ziua 7 și următoarele
1 capsulă pe zi 2 capsule, o dată pe zi

 2 capsule înainte de prima masă
 1 capsulă înainte de a doua masă

 2 capsule de 2 ori pe zi

Ingrediente MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen:

Servire: 2 Capsule
Conținut / Servire  
Cafea verde (Cafea Robusta 45% acid clorogenic) 200mg
Cafeină anhidră 250mg
Extract de Ceai Verde ( Camellia sinensis)(frunza) 150mg
Extract de gura-lupului (Scutellaria lateriflora) (rădăcină) 50mg
L-Ornitina HCI 500mg
Salvia miltiorrhiza (radacina) 50mg
Ghimbir (Zingiber officinale)(radacina) 40mg

Alte ingrediente MuscleTech Hydroxycut Hardcore Next Gen: capsula vegetala (hipromeloza, dioxid de titan), stearat de magneziu, dioxid de siliciu. 


Comentarii

De la: Marius Rebegea
Adaugat la: 01/03/2017 13:13
Cel mai bun produs de slăbire. Am încercat multe produse de slăbire și nimik. Aici este și prețul corect. Recomand Raspunde

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]