Creatina - CREATINE COMPRESSED CAPS 120 capsule


CREATINE COMPRESSED CAPS 120 capsule

Producator : NUTREND
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:

-13%

Pret cu TVA: 65.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 15 ron sau gratuit de la 200 ron!

Creatină micronizată sub formă de capsule marca DRcaps®, care asigură că substanța activă este eliberată într-un mediu digestiv adecvat.

Aceste capsule speciale sunt rezistente la mediul acid din stomac, în care creatina se degradează rapid în circumstanțe obișnuite. Prin intermediul acestor capsule, este asigurată utilizarea eficientă a creatinei în sistemul digestiv.

Creatina este sursa principală de energie pentru contracțiile musculare. Forța musculară și volumul muscular cresc prin consumul regulat de creatină. Aceasta ameliorează, deasemenea, și condiția fizică și recuperarea, ajutând și la creșterea masei musculare. Pentru a-i mări eficiența, se recomandă consumul în așa-zisele cicluri de creatină.

Destinat pentru: ameliorarea eficientă a recuperării, sprijin pentru creșterea musculară, sportivi ce se antrenează intens; potrivit și pentru vegetarieni.

1250 mg de creatină în fiecare capsulă

Formă micronizată

Capsule speciale marca DRcaps®

Mod de administrare recomandat Nutrend CREATINE COMPRESSED CAPS: Zile de antrenament: se consumă 3 capsule imediat după antrenament. Zile fără antrenament: se consumă 3 capsule dimineața, pe stomacul gol. Se consumă în mod regulat, timp de 4 săptămâni, după care se face o pauză de cel puțin 4-6 săptămâni. Se recomandă consumul de creatină împreună cu carbohidrați (ex: gainere). Doza zilnică maximă este de 3 capsule. Capsulele se înghit cu o cantitate suficientă de apă. A nu se consuma împreună cu lapte sau băuturi alcoolice. Capsulele nu se mestecă.

Informații nutriționale Nutrend CREATINE COMPRESSED CAPS:

Servire: 3 capsule (4326mg)
Conținut / Servire
Creatină monohidrată 3750mg

Ingrediente Nutrend CREATINE COMPRESSED CAPS: creatină monohidrată, capsulă din hidroxipropilmetilceluloză (gelifiant: gumă gellan, colorant: dioxid de titan), agent de aglomerare: stearat de magneziu, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu.


Comentarii

De la: Ciolacu Iulian
Adaugat la: 12/11/2019 15:06
Pe cutie scrie, 3 capsule cu 30 de minute înainte de antrenament, nu după! în restul zilelor, 3 capsule înainte de micul dejun. (WORKOUT DAY, 3 CAPSULES, 30 MINUTES BEFORE. NEXT DAY, 3 CAPSULES BEFORE BREAKFAST) Raspunde

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]