Concentrate Proteice - LONG PROTEIN 1kg


LONG PROTEIN 1kg

Producator : NUTREND
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

Supliment cu surse variate de proteine - Concentrat proteic din zer (WPC), izolat proteic din zer (WPI), cazeinat, izolat proteic din lapte (MPI)

Conținut ridicat de proteine – 80% per servire  

Conținut ridicat de BCAA – 7000 mg per servire

Sistem Long Protein

Un supliment eficient cu un spectru larg de proteine pentru creșterea masei musculare. Un complex unic de surse de proteine pentru o absorbție graduală. Sursele de proteină conținute de LONG PROTEIN au fost selectate datorită calității lor. LONG PROTEIN conține 80% proteină în fiecare servire.

LONG PROTEIN este o sursă importantă de BCAA, fiecare servire conține 7g de aminoacizi cu lanțuri ramificate. BCAA sunt responsabili pentru protecția masei musculare.

Concentrat proteic din zer (WPC), izolat proteic din zer (WPI), cazeinat, izolat proteic din lapte (MPI). Cantitatile tuturor acestor ingrediente au fost modificate astfel încât să întrunească toate necesitățile sportivilor.

Datorită compoziției sale, LONG PROTEIN este un supliment proteic ce poate fi consumat oricând în timpul zilei, ca și gustare.

Informații nutriționale NUTREND LONG PROTEIN - arome vanilie, marțipan, lămâie+iaurt:

Servire: 40g  
Conținut / Servire  
Valoare energetică 617kj/146kcal
Lipide 1,3g
 -din care acizi grași saturați  0,2g
Carbohidrați 1,8g
  -din care zaharuri 1,4g
Fibre 0,2g
Proteine 31,6g
Sare 0,2g
 Profil specific de aminoacizi:
 L-alanină  1319mg
 L-arginină  838mg
 L-acid aspartic  2969mg
 L-cisteină  690mg
 L-glutamină  200mg
 L-acid glutamic  5615mg
 Glicină  520mg
 L-histidină  698mg
L-izoleucină** 1776mg
L-leucină** 3368mg
L-lizină* 2850mg
L-metionină* 726mg
L-fenilalanină 1212mg
L-prolină 1983mg
L-serină 1426mg
L-treonină* 1522mg
L-triptofan* 518mg
L-tirozină 1243mg
L-valină** 1799mg

* aminoacid esențial
**aminoacid cu lanțuri ramificate

Mod de administrare recomandat NUTREND LONG PROTEIN: se dizolvă o servire de 40g (1 cupă are 15g) în 180ml de apă. Se consumă 1-2 serviri între mese, în funcție de necesarul de proteină. Se consumă maxim 2 serviri pe zi.

Ingrediente NUTREND LONG PROTEIN:

Aromă vanilie: Sistem Long Protein 94% (39% concentrat proteic din zer, 22% izolat proteic din zer (conține lecitină din soia), 22% cazeinat de calciu, 11% izolat proteic din lapte), arome, agent de îngroșare polidextroză, l-acid ascorbic (vitamina C), agenți anti-aglomeranți fosfat de calciu și dioxid de siliciu, îndulcitori sucraloză și glicozide derivate din steviol, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), colecalciferol (vitamina D), colorant beta caroten. Alergeni: lactoză și soia.

Aromă lămâie+iaurt: Sistem Long Protein 96% (41% concentrat proteic din zer, 21,5% izolat proteic din zer (conține lecitină din soia), 21,5% cazeinat de calciu, 12% izolat proteic din lapte), arome, agent de îngroșare polidextroză, l-acid ascorbic (vitamina C), agenți anti-aglomeranți fosfat de calciu și dioxid de siliciu, îndulcitori sucraloză și glicozide derivate din steviol, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), colecalciferol (vitamina D). Alergeni: lactoză și soia.

Aromă marțipan: Sistem Long Protein 94% (39% concentrat proteic din zer, 22% izolat proteic din zer (conține lecitină din soia), 22% cazeinat de calciu, 11% izolat proteic din lapte), arome, agent de îngroșare polidextroză, l-acid ascorbic (vitamina C), agenți anti-aglomeranți fosfat de calciu și dioxid de siliciu, îndulcitori sucraloză și glicozide derivate din steviol, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), colecalciferol (vitamina D). Alergeni: lactoză și soia.

Aromă ciocolată+cacao: Sistem Long Protein 92% (37% concentrat proteic din zer, 22% izolat proteic din zer (conține lecitină din soia), 22% cazeinat de calciu, 11% izolat proteic din lapte), cacao, agent de îngroșare polidextroză, l-acid ascorbic (vitamina C), agenți anti-aglomeranți fosfat de calciu și dioxid de siliciu, îndulcitori sucraloză și glicozide derivate din steviol, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), arome, colecalciferol (vitamina D). Alergeni: lactoză și soia.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]