Clatite & Gustari proteice - PROTEIN PANCAKE 650gr


PROTEIN PANCAKE 650gr

Producator : NUTREND
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:
Medie note: 5.00


Fără aromă
Ciocolată+cacao
Peanut Butter

Pret cu TVA: 65.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 15 ron sau gratuit de la 200 ron!

NUTREND PROTEIN PANCAKE este un mix pentru clătite gata de gătit cu 44% conținut de proteine. Deși cantitatea de proteină este ridicată, am reușit să păstrăm un gust delicat și echilibrat.

Calitatea ridicată a proteinei este oferită de doua ingrediente foarte concentrate: izolatul proteic din lapte (MPI) și concentratul proteic din zer (WPC). NUTREND PROTEIN PANCAKE este un produs grozav nu doar datorită concentrației ridicate de proteină, dar și pentru că este fără gluten, fără conservanți sau coloranți artificiali. NUTREND PROTEIN PANCAKE este și o sursă importantă de fibre.

Poți adăuga și alte arome pe gustul tău sau orice ingredient preferat, dar gustul natural este deasemenea delicios.

- Alternativă alimentară sănătoasă
- Preparare ușoară și rapid
- Se amestecă doar cu apă
- Nu necesită adăugarea unei arome
- Fără gluten
- Conținut ridicat de izolat proteic din lapte și concentrat proteic din zer

Mod de administrare recomandat NUTREND PROTEIN PANCAKE: se amestecă o servire de 50g în 100ml de apă pentru a obține un aluat subțire. Se coc clătitele într-o tigaie fierbinte pe ambele părți. Se servesc calde. NUTREND PROTEIN PANCAKE poate fi consumat ca gustare dimineața, după-amiaza, sau între mese (cu cel puțin 60 de minute înainte sau după o masă). Poate fi consumat și după o activitate fizică.

Informații nutriționale NUTREND PROTEIN PANCAKE: 

Conținut/servire (1 servire = 50gr)  
  Fără aromă Ciocolată + cacao
Valoare energetică 767 kJ/181 kcal 758 kJ/179 kcal
Lipide 2,3 g 2,4 g
 - din care acizi grași saturați 1,4 g 1,5 g
Carbohidrați 17 g 15,8 g
 - din care zaharuri 3,3 g 3,1 g
Fibre 3,4 g 3,4 g
Proteine 22 g 22 g
Sodiu 0,5 g 0,5 g

 

Ingrediente NUTREND PROTEIN PANCAKE fără aromă: concentrat proteic din zer (conține lecitină din floarea-soarelui și agent antiaglomerant: fosfat de calciu), izolat proteic din lapte, făină de orez, făină de hrișcă, pudră de albuș de ou, lapte praf integral, inulină, mix de gumă acacia și fibre de grâu (nu conțin gluten), arome, agent de creștere: bicarbonat de sodiu, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, clorură de sodiu, îndulcitor: sucraloză, colorant: beta-caroten. Alergeni: lapte, albuș de ou. Poate conține urme de soia.

Ingrediente NUTREND PROTEIN PANCAKE aromă ciocolată+cacao: concentrat proteic din zer (conține lecitină din floarea-soarelui și agent antiaglomerant: fosfat de calciu), izolat proteic din lapte, făină de orez, făină de hrișcă, pudră de albuș de ou, lapte praf integral,cacao, inulină, mix de gumă acacia și fibre de grâu (nu conțin gluten), agent de creștere: bicarbonat de sodiu, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, clorură de sodiu, arome, îndulcitor: sucraloză. Alergeni: lapte, albuș de ou. Poate conține urme de soia.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]