Aminoacizi - BCAA 4:1:1 - 300 tablete


BCAA 4:1:1 - 300 tablete

Producator : NUTREND
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Pret cu TVA: 165.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!
  • 1500 mg de BCAA per tabletă
  • Utilizare eficientă de către organism
  • Fără zahăr

BCAA 4:1:1 este conceput pentru sportivii care se antrenează intens şi care preferă creşterile musculare maxime cu efecte de durată!

Cu cât e antrenamentul mai intens, cu atât ţesutul muscular foloseşte mai mult aminoacidul esenţial L-Leucină! Ţesutul muscular dă prioritate L-Leucinei în comparaţie cu cei doi aminoacizi rămaşi din lanţul de BCAA. Dacă vă antrenaţi foarte intens, consumul de L-Leucină e de patru ori mai mare! Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de aminoacizii esenţiali, este important să fie puşi la dispoziţie toţi trei laolaltă şi în raportul exact şi corect! Raportul revoluţionar de 4:1:1 vă va oferi exact ce vă aşteptaţi de la un antrenament - muşchi mai puternici şi mai tari.

L-Leucina, dintre toţi cei trei aminoacizii BCAA, este responsabilă pentru stimularea proteosintezei în ţesuturile musculare, motiv pentru care e important să aveţi raportul corect de aminoacizi esenţiali. Complexul ar trebui să conţină L-Leucină în cea mai mare proporţie. L-Valina şi L-Izoleucina ajută, de exemplu, la menţinerea unui echilibru pozitiv al azotului în ţesuturile musculare (pot surveni deteriorări în timpul antrenamentelor intense). Dacă organismul nu are suficiente surse de calitate pentru ţesutul deteriorat pentru a se recupera, atunci, recuperarea se va face prin ataşamente de valoare scăzută şi va duce la limitarea intensităţii antrenamentelor. Drept urmare, acest lucru va restricţiona şi limita şi creşterea masei musculare. Pentru a împiedica această etapă neplăcută, e important să folosiţi dozajul şi raportul corect de BCAA.

BCAA într-un raport de 4:1:1 asigură nivelul extrem pentru sinteza proteică musculară. Datorită acestui raport revoluţionar, instalarea oboselii, ce apare în mod natural în timpul antrenamentului, este întârziată.

Mod de administrare Nutrend BCAA 4:1:1: administrarea se face în funcție de greutatea corporală:

- Până la 90 kg, se consumă 6 tablete pe zi;
- Între 90-120 kg, se consumă 8 tablete pe zi;
- Peste 120 kg, se consumă 10 tablete pe zi.
Pentru a îmbunătăți performanța, se consumă jumătate din doza zilnică înainte de antrenament. Pentru eficiență maximă, se consumă cealaltă jumătate din doza zilnică imediat după antrenament. 

Informații nutriționale Nutrend BCAA 4:1:1:

Servire: 1 tabletă (2000mg)
Conținut / Servire
L-Leucină 1000 mg
L-Izoleucină 250 mg
L-Valină 250 mg

Ingrediente Nutrend BCAA 4:1:1: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, agent de încărcare: celuloză microcristalină, maltodextrină și hidroxipropilmetilceluloză, agent antiaglomerant: stearat de magneziu. 


Comentarii

De la: Valentin VALENTIN
Adaugat la: 18/06/2017 20:36
Cand revine in stoc? Raspunde

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]