Concentrate Proteice - WHEY ISOLATE 1.5 kg


WHEY ISOLATE 1.5 kg

Producator : STACKER2
Adresa magazine:
 • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
 • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
 • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

 • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:
Medie note: 4.67

-7%

Vanilla
Chocolate
Capsuni
Ananas Cocos
Banane
Cookies

Pret cu TVA: 239.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 15 ron sau gratuit de la 200 ron!

Whey Isolate este cea mai avansată proteină din gama Stacker2 Europe. Conținutul de proteină de cel puțin 90%, cea mai bună aromă de pe piață și solubilitatea maximă (completă) fac din Whey Isolate cea mai bună alegere pe care o poți face ca sportiv de top.

Caracteristicile Stacker2 Europe Whey Isolate:

 • Conține 100% izolat proteic hidrolizat din zer pur
 • 90% proteină
 • Bogat în BCAA (6 grame per servire)
 • Absorbție foarte rapidă și completă în mușchi
 • O valoare biologică excelentă: 152
 • Fără zaharuri adăugate, conținut scăzut de grăsimi și doar o fracțiune de lactoză
 • Complet solubilă (fără bulgări, fără spumă)
 • Disponibil în 4 arome delicioase

 

Whey Isolate este o sursă excelentă de aminoacizi pentru construcția masei musculare

 • 6.0 grame de BCAA per shake
 • 2.8 grame de leucină per shake
 • 4.8 grame de glutamină per shake

Un studiu independent aplicat pe mai mulți sportivi renumiți a arătat în mod unanim că Stacker2 Europe Whey Isolate este printre cele mai bune shake-uri proteice disponibile pe piață. Whey Isolate este astfel printre cele mai bune suplimente din gama Stacker nu doar datorită calității și a conținutului ridicat de proteină, dar și datorită gustului, a texturii cremoase și a capacității de dizolvare. Un shake delicios fără bulgări și fără spumă.

Producția zerului

Zerul este un ingredient 100% natural. Procesul de producție a laptelui și a brânzei creează proteine din zer (sub formă lichidă). Pentru a transforma acest lichid bogat în proteine într-un supliment pentru sportivi, trebuie separate proteinele pure, de calitate ridicată, din lichid. Metoda cel mai des folosită este microfiltrarea, prin care lichidul dispare și rămâne o pudră de concentrat proteic din zer. Concentratul proteic din zer este un supliment de bază pentru aproape orice sportiv de forță și de rezistență.

Diferența dintre concentratul proteic din zer și Stacker2 Whey Isolate

De ce este concentratul proteic din zer insuficient pentru anumiți sportivi? Concentratul proteic din zer este relativ bogat în carbohidrați, lipide și lactoză. Și chiar dacă este vorba doar de câteva procente, un sportiv de top nu va fi niciodată satisfăcut cu ceva bun dacă altceva mai bun este disponibil. Cel mai important avantaj al Whey Isolate este faptul că proteinele sunt absorbite foarte rapid, mai repede decât la un shake cu concentrat proteic din zer. Whey Isolate are mai puțini carbohidrați, mai puține lipide și mai puțină lactoză. De aceea sportivii de top aleg Whey Isolate, deoarece numai un izolat proteic din zer îndeplinește cerințele unui sportiv de top.

Profilul de aminoacizi per servire al Stacker2 Europe Whey Isolate

O servire de 30 de grame de Whey Isolate oferă 11 grame de glutamină și BCAA. Aceștia sunt cei mai importanți aminoacizi pentru construcția masei musculare și pentru recuperare musculară. Deoarece Whey Isolate se absoarbe foarte repede, mușchii obosiți se vor recupera imediat. Whey Isolate grăbește astfel etapa de recuperare, mărind în același timp etapa de odihnă (etapa de creștere musculară!). Cu cât mai mult se odihnesc mușchii, cu atât vor deveni mai puternici și performanța din timpul antrenamentelor sau competițiilor va crește. O servire de Whey Isolate oferă în total 12 grame de aminoacizi esențiali, 5 grame de glutamină și 27 grame de proteină.

Stacker2 Europe Whey Isolate este acum disponibil în 5 arome delicioase și îndeplinește cerințele de calitate ale Uniunii Europene. Acest produs este potrivit pentru sportivii de top (garantat doping-free).

Mod de administrare Stacker2 Europe Whey Isolate: ca supliment alimentar, se dizolvă 1 cupă de 30 de grame în 200ml de apă sau lapte. Amestecați timp de 10 secunde. Pentru cele mai bune rezultate, se consumă 2-3 serviri zilnic.

Informații nutriționale Stacker2 Europe Whey Isolate:

Servire: 1 cupă cu vârf (30 grame)
                                               Conținut/servire
Valoare energetică 497 kJ / 119 kcal
Lipide 1 g
 - din care acizi grași saturați 0 g
Carbohidrați 1 g
 - din care zaharuri 0 g
Proteine (WPI 90 Hidrolizat Izolat) 27 g
Sodiu 60 mg

 

Profil de aminoacizi per servire:

Aminoacizi esențiali (EAA) Aminoacizi esențiali condiționat (CAA) Aminoacizi neesențiali (NAA)
Izoleucina 1707 Glutamină 4828 Acid aspartic 2934
Leucină  2828 Arginină 560 Serină 1227
Valină 1575 Histidină 453 Glicină 373
Triptofan 373 Cisteină 587 Alanină 1333
Lizină 2561 Tirozină 694  
Treonină 1787 Prolină 1467  
Fenilalanină 800    
Metionină 587    

 

Ingrediente Stacker2 Europe Whey Isolate: izolat proteic din zer (WPI 90 si hidrolizat izolat), crema instant (concentrat din zer, proteina din lapte, ulei de palmier, lecitina), arome, fructoza, colorant natural, indulcitori sucraloza si acesulfam K.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]