Aminoacizi - AMINO EEAs 300 capsule


AMINO EEAs 300 capsule

Producator : ADVANCED NUTRITION
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Pret cu TVA: 60.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Aminoacizi in forma libera

Acest tip de aminoacizi sunt molecule individuale care practic nu sunt atasate de legaturi de peptide, care sunt, deasemenea, atasate la alti aminoacizi. Un alt lucru pozitiv referitor la acest tip de aminoacizi este faptul ca sunt predigerati, ceea ce inseamna ca vor fi absorbiti de catre organism mai repede. In plus, acest lucru inseamna ca nu vor face niciun rau organismului, deoarece nu vor lasa nicio substanta nedigerata sa pluteasca prin organism sau prin peretii intestinelor pentru a cauza probleme. Cercetarile au aratat ca in scenarii mai putin severe, aceste proteine nedigerate pot cauza balonare, greata, culminand prin a se transforma in peptide si cauzand in cele din urma, mai multe probleme in organism. 

Aminoacizii in forma libera ofera si alte beneficii precum sprijin in completarea procesului de productie a enzimelor in organism, precum ┼či la mentinerea nivelului de hormoni. S-a aratat deasemenea, ca acestia sunt capabili sa ajute mult in dezvoltarea tesutului muscular si in mentinerea sistemului nervos. Un alt beneficiu al aminoacizilor in forma libera este ca sunt hipoalergenici, iar acest lucru inseamna ca pentru sportivii care ar putea fi alergici la anumite proteine, acesti aminoacizi le vor permite sa obtina imbunatatirile de care au nevoie fara a se ingrijora cu privire la sursele lor de proteine, deoarece ceea ce au nevoie cu adevarat din proteine sunt aminoacizii, care vor da randament dupa digerare.

Mod de administrare recomandat ADVANCED NUTRITION AMINO EEAs: ca supliment alimentar, consumati 4 capsule pe zi, 2 dimineata si 2 inainte de antrenament.

Informatii nutritionale ADVANCED NUTRITION AMINO EEAs:

Servire: 4 capsule  
Continut/servire  
L-lizina HCL 532mg
L-leucina 320mg
L-valina 260mg
L-izoleucina 180mg
L-treonina 100mg
L-metionina 80mg
L-fenilalanina 76mg
L-histidina 52mg
Vitamina B6 1.15mg (82% din DZR)


Ingrediente ADVANCED NUTRITION AMINO EEAs: L-lizina HCL, L-leucina, L-valina, L-izoleucina, L-treonina, L-metionina, L-fenilalanina, L-arginina HCL, L-histidina, agenti antiaglomeranti (stearat de magneziu, celuloza microcristalina si carbonat de magneziu), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina). Ingrediente capsula: gelatina si colorant (dioxid de titan). Poate contine urme de gluten, lapte, oua, peste si soia.


Comentarii

De la: Szolt CSY
Adaugat la: 10/03/2019 19:56
Pont, consumati pe la jumatatea antrenamentului 4 capsule cu 30g dextroza si 4 capsule cu 30g dextroza la sfarsit. Forta! Raspunde

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]