Accesorii - CENTURA WMN Conform Pink


CENTURA WMN Conform Pink

Producator : MADMAX
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


XS
S
M

Pret cu TVA: 94.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Centura WMN Conform, cu un design subtil şi luxos cu pietricele Swarovski, este potrivită pentru orice femeie care doreşte să adopte un stil feminin şi elegant la sală. Interiorul este umplut cu o centură de nailon uşoară şi durabilă, de înaltă calitate, şi este acoperit cu Lycra de înaltă calitate cu design gri modern tip camuflaj.

La interior, centura este prevăzută cu un material care oferă confort în timpul purtării. Întreaga centură este cusută cu material neţesut de înaltă calitate, în roz sau albastru. Forma care urmărește liniile anatomice oferă un suport perfect coloanei vertebrale și, în același timp, libertate de mișcare.

Datorită greutății sale reduse, centura poate fi purtată pe durata întregului antrenament, fără să fie nevoie să o dai jos. 

Cu aceste caracteristici, această centură poate înlocui fără probleme centura 4" sau pe cea sandwich. Aceste centuri devin din ce în ce mai populare printre culturiștii de clasă mondială precum și printre utilizatorii amatori, datorită încheietorii ferme și fixe cu sistem velcro, care nu este dependentă de poziționarea capselor sau a găurilor. Dacă îți faci probleme cu privire la încheietoarea velcro, nu trebuie!!! Testele au demonstrat funcționalitatea sa perfectă chiar și după ce este pusă și scoasă de mai bine de 10.000 de ori.

Mărimi disponibile: XS-L

Compoziţie: nailon, Lycra

Tabelul dimensiunilor (în cm):

 

Model 

XS

S

M

L

WMN Confort

48-65

58-75

68-85

78-95


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]