Sanatate Articulatii - Joint Fit 300g


Joint Fit 300g

Producator : STACKER2
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

Joint Fit are o compozitie unica, continand nu mai putin de 10 ingrediente active. Puteti consuma Joint Fit atunci cand aveti nevoie sa stimulati structura organismului si recuperarea articulatiilor, a cartilajelor si a oaselor. Joint Fit este un supliment nutritional premium, care imbunatateste in mod activ sanatatea articulatiilor, a ligamentelor si a tendoanelor. Este unul dintre cele mai complete produse de sustinere a articulatiilor cu doze ridicate.

Cand se poate folosi Joint Fit

  • in perioadele cu activitati fizice intense
  • pentru recuperare dupa activitati sportive de anduranta
  • pentru recuperare dupa antrenamente de forta
  • pentru activitati in aer liber toamna sau iarna

Ce ingrediente active contine Joint Fit?

Sulfat de glucozamina
Glucozamina este o proteina din cartilajele noastre si care face parte din lichidul sinovial din articulatii. Este un bloc de constructie de proteoglicani. Din cauza varstei sau a antrenamentelor intensive, organismul nu reuseste sa produca suficienta glucozamina proprie.

MSM (metilsulfonilmetan)
Cartilajul nostru este un tesut bogat in sulf. In studiile care cerceteaza problemele genunchilor si ale articulatiilor, MSM – de asemenea bogat in sulf – a adus o imbunatatire semnificativa, in comparatie cu grupul de control, pe o perioada de trei luni.

Sulfatul de condroitina
Ca si glucozamina mentionata anterior, condroitina este un bloc de constructie de glicozaminoglicani. Conform teoriei, un consum controlat de glucozamina si condroitina poate contribui la atingerea rezultatului dorit mai repede (ambele ingrediente completeaza efectul celuilalt).

Colagen si Fosfor
O combinatie de colagen si fosfor, consumata ca supliment, ajuta la reducerea durerilor articulatiilor pentru persoanele care sufera de artrita si de rani in urma activitatilor sportive. Acest lucru se intampla probabil deoarece aceasta combinatie joaca un rol in repararea cartilajului din articulatii iar datorita fosforului, in special, ajuta la mentinerea oaselor puternice.

Calciu
Calciul este un mineral necesar pentru constructia si mentinerea oaselor si a articulatiilor. De asemenea, calciul este necesar pentru activitatea eficienta a nervilor si muschilor si pentru transportul altor minerale (precum sodiul, potasiul si magneziul) in celulele noastre.

Vitamina C si Cissus Quadrangularis

Aceasta combinatie aduce beneficii cartilajelor si sistemului scheletic. Ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si a tuturor tesuturilor care dau organismului nostru structura si robustetea. Astfel cum sunt: articulatiile, tendoanele, muschii si oasele, care sunt dependente de efectul benefic al vitaminei C.

Urtica Dioica si Vitamina D
Esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea muschilor, a oaselor si a articulatiilor. Vitamina D promoveaza absorbtia calciului in oase.

Mod de administrare Stacker2 Joint Fit: ca supliment alimentar, se amesteca 1 cupa de Joint Fit in 250ml de apa. Se amesteca pana la dizolvarea completa si se consuma. Se consuma de doua ori pe zi.

Ingrediente Stacker2 Joint Fit:

Servire: 10g  
Continut / Servire   VNR%
Sulfat de Glucosamina (extras de Crustace) 1500mg
MSM (metilsulfonilmetan) 1000mg
Sulfat de Condroitina (extras din cartilajul de vită) 1000mg
Colagen (extras din peste) 1000mg
Calciu (Fosfat de Calciu) 400mg 50%
Fosfor (din fosfat de potasiu) 345mg 50%
Cissus Quadrangularis 200mg
Vitamina C (acid ascorbic) 80mg 100%
Urtica Dioica (extract de urizca) 10mg
Vitamina D (colecalciferol) 5mcg 100%


Alte ingrediente Stacker2 Joint Fit: isomaltuloza, acid citric, aroma, indulcitor sucraloza, colorant natural beta caroten.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]