Accesorii - MANUSI MTi 82 MFG820


MANUSI MTi 82 MFG820

Producator : MADMAX
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

Aceste mănuși au un design simplu, fiind create pentru bărbații care știu exact ce vor și cărora nu le este frică să obțină ceea ce își doresc, pentru bărbați care caută doar cea mai înaltă calitate pentru antrenamentele intense zilnice. Aceste mănuși sunt realizate cu tehnologie de ultimă generație.

Zona palmei este realizată dintr-un strat dublu de piele, cu căptușeală confortabilă și cusături anatomice.

Partea din spate este realizată dintr-o combinație de piele naturală și material prietenos cu pielea, care asigură o absorbție maximă a transpirației.

Pentru a uni partea palmei cu spatele mănușii, s-au folosit două bucăți de material cu formă specială pentru a crea o suprapunere delicată, pentru a respecta îndoirea naturală a degetelor și pentru a permite o prindere perfecta, fără tensiune nedorită și fără deformarea mănușii.


Zona dintre degete este realizată din material prietenos cu pielea, care asigură o absorbție maximă a transpirației.

Protecția pentru încheietură elastică oferă susținere și protecție fiabilă pentru partea cea mai împovărată a mâinii, fiind completată de o suprapunere care oferă protecție pentru tunelul carpian.

Închiderea mănușii este prevăzută cu o închizătoare de tip velcro în formă specială, care oferă suficient spațiu pentru mișcare și adaptează mănușa pentru a se potrivi exact cu forma mâinii.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]