1 Servire - GUARANA KICK 80ML


GUARANA KICK 80ML

Producator : QNT
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc

QNT GUARANA KICK SHOT este un supliment alimentar fără zahăr, cu conținut ridicat de cafeină și de guarana, care poate ajuta persoanele active să depășească cu succes provocările de zi cu zi. Fie că ești o persoană activă și ai nevoie de un extra boost pentru a-ți îndeplini sarcinile zilnice, fie că ești un sportiv care merge la sală sau practică un sport după o zi întreagă de muncă, sau un sportiv care vrea un boost suplimentar, acesta este produsul potrivit pentru tine!

Formula foarte concentrată din QNT GUARANA KICK SHOT conține cafeină și extract de guarana, un ingredient vegetal tropical care a fost utilizat timp de secole de către indienii din pădurile amazoniene datorită proprietăților sale fantastice.

QNT GUARANA KICK SHOT este ambalat într-un shot mic, ușor de transportat, care permite oricui să îl consume oricând, în orice moment al zilei. A fost creat cu o formulă simplă, dar foarte eficientă, și cu o aromă delicioasă de cafea amară. Îl poți consuma dimineața cu micul dejun pentru a-ți începe ziua în forță, sau îl poți consuma după-amiaza pentru a te ajuta să duci la bun sfârșit o anumită activitate.

Poate fi consumat înainte de antrenament, ca un supliment pre-workout simplu, dar eficient, sau oricând simți nevoia de un extra boost, și te va ajuta să îți atingi cele mai ambițioase obiective, datorită proprietăților ingredientelor sale active. Conținutul caloric extrem de scăzut face ca acest produs să fie potrivit și pentru persoanele care țin o dietă strictă, și care pot beneficia de efectele sale pozitive fără să își facă griji cu privire la calorii suplimentare.

Datorită efectelor stimulatoare ale cafeinei și guaranei, se recomandă consumul limitat al acestui supliment după-amiaza târziu sau seara, pentru a evita problemele lipsei de somn. Acest lucru este important în special dacă obișnuiești să consumi și cafea, deoarece conținutul de cafeină al cafelei se adaugă la stimulenții din acest supliment alimentar.
 

Mod de administrare recomandat QNT GUARANA KICK SHOT: 15ml pe zi (3 lingurițe)

Informații nutriționale QNT GUARANA KICK SHOT:
 

  /15 ml /100 ml
Valoare energetică 6,19 kcal 41,25 kcal
Lipide 0 g 0 g
 - din care saturate 0 g 0 g
Carbohidrați < 0,09 g < 0,6 g
 - din care zaharuri < 0,09g < 0,6 g
Proteine 0 g 0 g
Sodiu 0,02 g 0,1 g
Extract de Guarana 375 mg 2500 mg
 - conține cafeină 21 mg 137,5 mg
Cafeină 54 mg 362,5 mg
Conținut total de cafeină 75 mg 500 mg


Ingrediente QNT GUARANA KICK SHOT: apă, extract din semințe de guarana (Paulliniacupana), acidifiant: acid citric, agent de reglare aciditate: citrat trisodic, aromă de cafea, îndulcitori: sucraloză, acesulfam K, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]