1 Servire - MAGNESIUM SHOT 80ML


MAGNESIUM SHOT 80ML

Producator : QNT
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


Pret cu TVA: 5.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 15 ron sau gratuit de la 200 ron!

Ai avut vreodată o perioadă de timp în care ai resimțit o lipsă de energie sau o oboseală constantă? Această situație ar putea fi cauzată de o lipsă de vitamine sau minerale în dieta ta, și în special, de o lipsă de magneziu!

Alimentele pe care le consumăm de obicei în cadrul unei diete moderne sunt adesea supraprocesate și nu mai au aceleași proprietăți nutriționale ca în trecut, de aceea, este important să eviți orice deficiență nutrițională. Magneziul este un nutrient de bază și este esențial pentru menținerea unei stări bune de sănătate. Prin urmare, dacă nu obții suficient magneziu din dieta ta obișnuită, un supliment bun te-ar putea ajuta să obții un aport suficient din acest mineral important.

Magneziul este un mineral care aduce foarte multe beneficii organismului uman și, printre acestea, contribuie lareducerea stărilor de oboseală și extenuare, contribuie la echilibrul electroliților și la metabolismul energetic. De asemenea, este un nutrient foarte important în dieta persoanelor active (în special, a sportivilor), deoarece contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, contribuie la sinteza normală a proteinelor și la menținerea sistemului osos normal, precum și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Formula produsului QNT MAGNESIUM SHOT a fost îmbogățită cu vitamina B6, o vitamină cheie care, printre alte beneficii, contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenului, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reglarea activității hormonale.

Toate aceste caracteristici incredibile sunt ambalate într-un supliment alimentar fără zahăr, sub formă de lichid, pentru a fi absorbit rapid de către organism. Toți sportivii și persoanele active vor avea beneficii vizibile după consumul zilnic al acestui supliment alimentar, datorită formulei sale echilibrate și eficiente. De asemenea, este o alegere ideală pentru bunăstarea întregii familii, oricând există o deficiență de magneziu sau de vitamina B6 în dieta obișnuită, care ar trebui să fie întotdeauna variată și echilibrată.

Mod de administrare recomandat QNT MAGNESIUM SHOT: 40ml în fiecare zi.

Informații nutriționale QNT MAGNESIUM SHOT:

  /80ml /100ml
Valoare energetică 6,5 kcal 16,25 kcal
Lipide 0g 0g
 - din care saturate 0g 0g
Carbohidrați < 0,3g < 0,6g
 - din care zaharuri < 0,3g < 0,6g
Proteine 0g 0g
Sodiu 0,04g 0,1g
Vitamina B6 0,84mg (60% din DZR) 2,1mg
Magneziu 225mg (60% din DZR) 562,5mg

 

Ingrediente QNT MAGNESIUM SHOT: apă, citrat de magneziu, agenți reglare aciditate: citrat de sodiu, citrat de potasiu, acidifiant: acid citric, conservanți: sulfit de sodiu, sorbat de potasiu, îndulcitori: sucraloză, acesulfam K, aromă, antioxidant: acid ascorbic, vitamina B6, colorant: beta caroten.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]