Detoxifiere - CURCUMIN BIOPERINE VITAMIN D 60 GelCaps


CURCUMIN BIOPERINE VITAMIN D 60 GelCaps

Producator : NUTREND
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:


Pret cu TVA: 80.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Un nou produs în gama NUTREND: Curcumin+bioperină+vitamina D. Acest produs se află clar printre produsele de top din categoria sa de pe piață. Eficiența curcuminului în această combinație este sprijinită de bioperină și vitamina D. Datorită tehnologiei și recomandărilor unice, nivelul de absorbție al curcuminoidelor este de 185 de ori mai mare decât al curcuminului obișnuit în formă naturală, iar 2 capsule din acest produs sunt de 27 de ori mai eficiente decât tablete obișnuite.

Produsul NUTREND CURCUMIN BIOPERINE VITAMIN D are efecte antioxidante, antiinflamatoare, sprijină digestia și este ideal pentru regimurile de detoxificare. Datorită vitaminei D, funcția sistemului imunitar este, de asemenea, mai eficientă și ajută la întărirea oaselor și a dinților. Conține ingrediente de marcă, cum ar fi bioperina, care este singurul ingredient obținut din piperină patentat pentru capacitatea sa de a spori biodisponibilitatea compușilor nutriționali.

Mod de administrare Nutrend CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D: ca supliment alimentar, se consumă 1-2 capsule în timpul meselor. Doza zilnică maximă este de 2 capsule. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Informatii nutritionale CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D:

Servire: 1 GelCaps (611mg)  
Continut / Servire   DZR%
Amestec NovaSOL® Curcumin 500mg
Curcuminoide 30mg
  -din care Curcumină 25mg
Vitamina D 5,4µg 108%
Extract de Piper Negru 5mg

Ingrediente NUTREND CURCUMIN + BIOPERINE + VITAMIN D: Curcumin NovaSOL® (emulgator polisorbat 80, extract de turmeric (6% curcuminoide), colecalciferol), capsulă hidroxipropil metilceluloză, antioxidant acid ascorbic, extract de piper negru (Bioperine®).


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]