Accesorii - MANUSI SPECIALE PENTRU ROTI


MANUSI SPECIALE PENTRU ROTI

Producator : MADMAX
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:


S
M
L
XL

Pret cu TVA: 60.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Ești în căutarea unor mănuși pentru scaunul cu rotile nu doar funcționale, ci și care să arate bine? În acest caz, tocmai ai ajuns în locul potrivit.

Partea din dreptul palmei are căptușeală cu formă specială, întărită cu un strat de material amara mai puternic, care se întinde din dreptul palmei până la degetul mare și de la degetul mare înspre partea din spate a mănușii, prelungind în mod semnificativ durata de viață a mănușii, iar combinația dintre acestea două oferă și confort absolut pe întreaga perioadă de utilizare.

Rezistența la alunecare este asigurată de numeroasele suprafețe de silicon care împiedică alunecarea mâinii de pe roată și contribuie la economisirea energiei atât în timpul mersului, cât și în timpul frânării.

Pentru ca mănușile să fie mai ușor de utilizat, există și o așa-numită „parte” fabricată din silicon medical, care se suprapune peste tunelul carpian.

Având în vedere că dezvoltarea acestor mănuși de primă clasă s-a realizat cu ajutorul lui Dušan Ščambura, un sportiv paralimpic experimentat, considerăm că aceste mănuși vor răspunde tuturor așteptărilor dumneavoastră sau chiar le vor depăși.

Mărimi disponibile: S-XXL

Compoziție: 55% piele sintetică, 30% poliester, 10% poliuretan, 5% nailon


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]