Sanatate Articulatii - JOINT PLUS Shot 12 x 80ml (960ml)


JOINT PLUS Shot 12 x 80ml (960ml)

Producator : QNT
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:

-16%

Produsul nu este momentan în stoc

QNT a dezvoltat un supliment alimentar care conține un mix puternic de ingrediente active pentru toate persoanele care doresc să aibă grijă în mod corespunzător de încheieturile lor. Formula concentrată, dezvoltată de laboratoarele de cercetare ale QNT, include cele mai potente ingrediente disponibile pe piață pentru a garanta cele mai bune rezultate. Un mix puternic de hidrolizat de colagen, MSM (metilsulfonilmetan), sulfat de glucozamină și sulfat de condroitină fac din acest supliment unul dintre cele mai bune disponibile pe piață.

QNT a ales forma lichidă concentrată pentru a permite organismului să o absoarbă rapid și eficient, livrând ingredientele active în cel mai bun și rapid mod posibil. Doza de dimensiuni mici este foarte ușor de transportat și ușor de utilizat de către oricine, de la sportivii amatori sau profesioniști, la orice persoană obișnuită, deoarece poate fi ținută în geanta de sală, transportată în mașină sau oriunde, pentru a fi ușor accesibilă și gata de a fi consumată. De asemenea, este o alegere bună pentru toate  persoanele care preferă forma lichidă în locul tabletelor sau al capsulelor, care pot fi, uneori, greu de înghițit.

QNT JOINT PLUS conține zero zahăr și este perfect pentru toți acei sportivi care sunt atenți la numărul de calorii și vor să evite zaharurile sau orice alimente cu multe calorii, precum și pentru cei care țin o dietă cu puține calorii.

Mod de administrare JOINT PLUS Shot: 40ml pe zi, 8 lingurițe

Ingrediente JOINT PLUS Shot:

Servire: 40ml 100ml
Continut / Servire    
Valoarea eneregtica 11kcal 27.5kcal
Lipide 0g 0g
Carbohidrati <0.5g <1.25g
Zaharuri 0g 0g
Proteine 3.1g 7.75g
Sodiu 0.06g 0.15g
Colagen Hidrolizat 2500mg 6250mg
MSM 750mg 1875mg
Sulfat de Glucozamină KCI 500mg 1250mg
Sulfat de Condroitină 250mg 625mg

Alte ingrediente JOINT PLUS Shot: apă, colagen hidrolizat, MSM, sulfat de glucozamină KCI, sulfat de condroitină, acidifiant: acid citric, agent de reglare aciditate: citrat de sodiu, îndulcitori: sucraloză, acesulfam K și neotam, arome, maltodextrină.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]