Aminoacizi - EAA MEGA STRONG POWDER 300G


EAA MEGA STRONG POWDER 300G

Producator : NUTREND
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

  • Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazine.

Da o nota:

-21%

Ananas Pere
Orange Mere
Lemon (in curand in stoc)
Fruit Punch
Mango Orange

Pret cu TVA: 86.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 15 ron sau gratuit de la 200 ron!

Un mix de nouă aminoacizi esențiali (EAA) într-o formă instant, destinat pentru pregătirea unor băuturi aromate, de consumat după activități sportive. Organismul nostru nu are capacitatea de a sintetiza aminoacizii esențiali, iar o dietă cu proteine de înaltă calitate contribuie la aportul de aminoacizi esențiali.

Produsul EAA MEGA STRONG POWDER poate fi utilizat ca metodă de hidratare, recuperare si crestre musculara în timpul activităților fizice intense. Mixul de aminoacizi esențiali este îmbogățit cu vitaminele B5 și B6, sprijinind astfel metabolismul proteinelor și al glicogenului. EAA MEGA STRONG POWDER conține și vitamina D pentru funcționarea normală a sistemului muscular și a sistemului imunitar. Produsul este îmbogățit și cu zinc, un mineral care, printre altele, contribuie la sinteza proteinelor. Extractul de ceai verde și vitamina B12 au fost adăugate în acest produs pentru a reduce oboseala, și nu doar după o performanță sportivă intensă.

  • Fără zahăr
  • Fără coloranți artificiali
  • Fără gluten


Mod de administrare Nutrend EAA Mega Strong Powder: ca supliment alimentar, se dizolvă 12g (⅓ cupă) în 350ml de apă. A se consuma maximum 1 dată pe zi, înainte de antrenament.
 

Ingrediente Nutrend EAA Mega Strong Powder:

Servire: 12g (⅓ cupă)  
Continut / Servire             *VNR%
L-leucină 2300 mg
L-izoleucină 950 mg
L-valină 950 mg
L-lizină 1650 mg
L-metionină 230 mg
L-treonină 800 mg
L-fenilalanină 230 mg
L-triptofan 230 mg
L-histidină 680 mg
Acid pantotenic 6 mg 100%
Vitamina B6 1,4 mg 100%
Vitamina B12 2,5 μg 100%
Vitamina D 7,5 µg 150%
Zinc 10 mg 100%
Extract de ceai verde 250 mg
Zaharuri < 0,1 g

* VNR = valoarea nutrițională de referință

Ingrediente aromă portocale+mere: mix instant de EAA (l-leucină, l-lizină, l-izoleucină, l-valină, l-treonină, l-metionină, l-fenilalanină, l-triptofan, emulgator: lecitină din floarea-soarelui), maltodextrină, agent de reglare aciditate: acid citric, l-histidină, aromă, extract de ceai verde (40% teanină), agent de reglare aciditate: acid malic, clorură de sodiu, stabilizatori: gumă acacia și xantan, gluconat de zinc, citrat de sodiu, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, agent antiaglomerant: dioxid de sulf, d-pantotenat de calciu, colecalciferol, hidroclorură de piridoxină, colorant: beta caroten, cianocobalamină.


Ingrediente aromă ananas+pere: mix instant de EAA (l-leucină, l-lizină, l-izoleucină, l-valină, l-treonină, l-metionină, l-fenilalanină, l-triptofan, emulgator: lecitină din floarea-soarelui), agent de reglare aciditate: acid citric, maltodextrină, l-histidină, aromă, extract de ceai verde (40% teanină), agent de reglare aciditate: acid malic, clorură de sodiu, stabilizatori: gumă acacia și xantan, gluconat de zinc, concentrat de șofrănel, citrat de sodiu, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, agent antiaglomerant: dioxid de sulf, d-pantotenat de calciu, colecalciferol, hidroclorură de piridoxină, cianocobalamină.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]