RAW&VEGAN&BIO - Veggie Protein Complex 500g


Veggie Protein Complex 500g

Producator : OLIMP
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:


Produsul nu este momentan în stoc
  • Complet fără culori artificiale, arome și îndulcitori, numai Xylitol și Stevia.
  • 20 de grame de aminoacizi per porție
  • pentru vegani și vegetariani prietenos  
  • indulcitor Xilitol și Stevia
  • Aromă naturală deosebită și amestecabilitate
  • Fără soia sau lapte

Proteine vegetale -100% Ingrediente naturale.

Aceste proteine vegetale combina toate proteinele naturale de proteine ​​de porumb, proteine ​​de orez și proteine ​​din semințe de dovleac.  Amestecul nostru Vegan Blend este un shake puternic de proteine vegetale ​​pentru cei care au grijă de unde provin substanțele nutritive.

Combinarea a trei surse de proteine ​​ne-a permis sa avem un profil complet al aminoacizilor esențiali și 20g de proteine ​​masive pe porție

Conținutul de proteine ​​de primă clasă, numai din surse bazate pe plante, contribuie la creșterea și recuperarea masei musculare. Sursa premium a BCAA, blocurile principale de proteine, care alcătuiesc structura țesutului muscular - cel mai important indiferent de obiectivul dvs., indiferent dacă este vorba despre scăderea în greutate sau tonifierea.

Mod de administrare Veggie Protein Complex: 1-2 porții pe zi, în special între mese și după un antrenament. Se adaugă 1 porție (28 g pulbere = ½ scoop) în 250 ml de apă. Consumați imediat după preparare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. Este recomandată o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

 

Ingrediente Veggie Protein Complex: amestec de proteine ​​82% (proteine ​​de mazăre, proteine ​​de orez brun, proteine ​​din semințe de dovleac), îndulcitor - xilitol; (pentru aroma de ciocolată), fructooligozaharide, arome (pentru toate aromele, cu excepția aromei neutre), îngroșător - gumă de xantan, îndulcitor - steviol glicozide.

 


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]