Vitamine & Minerale - Vita-min Multiple Sport Mega Caps 60 capsule


Vita-min Multiple Sport Mega Caps 60 capsule

Producator : OLIMP
Adresa magazine:
  • Crangasi - Sos. Virtutii nr 148 (EMAG GRANT SHOPPING CENTER)
  • Piata Muncii - Sos. Mihai Bravu nr 215 (50m de metrou Piata Muncii)
  • Baneasa - Str. Amiral Horia Macelariu 83 (Cortina Residence)

Da o nota:

-18%

Pret cu TVA: 45.00  RON

x Comanda
Livrare prin curier 10 ron sau gratuit de la 200 ron!

Acest pachet contine multivitamine si mineralele necesare pentru 30 de zile.

1. Ce este Multivitamine | Olimp Sport Nutrition | Vita-min Multiple Sport Mega Caps ? Deveniți un lider real! Activitatea fizică intensă și o dietă echilibrată necesită sprijin profesional! În acest scop, este bine să alegeți multivitamine Olimp, care de mulți ani se ocupă de calitatea suplimentelor sale. Acest lucru, la rândul său, este posibil datorită materiilor prime testate în mod repetat, tehnologiei inovatoare de producție și soluțiilor bine gândite ale experților săi. Un exemplu perfect al unui astfel de produs este compoziția multi-ingrediente a vitaminelor și mineralelor cele mai importante - Vita-Min Multiple Sport. Este un supliment nutritiv recunoscut.

2. Compoziția Multivitamine | Olimp Sport Nutrition | Vita-min Multiple Sport Mega Caps - un complex de vitamine și minerale. Nimeni nu trebuie să fie surprins de faptul că formula Vita-Min Multliple Sport este un complex de vitamine și minerale complet. Secretul este tocmai doza selectata de ingrediente individuale, care oferă un sprijin real pentru corpul sportivului. Forma originală a Mega Caps, pe de altă parte, a făcut posibilă utilizarea unei cantități mari de substanțe individuale, astfel încât să puteți fi sigur că sănătatea dumneavoastră este protejată la maxim! Mineralele folosite în Vita-Min Multiple Sport sunt într-o formă unică. Ca urmare, mineralele conținute în produs se caracterizează prin absorbție foarte bună, ceea ce face posibilă reducerea pierderilor în timpul digestiei. O problemă separată este complexul Hepa-Prost Detox, o combinație de extracte naturale (de exemplu, bioflavonoide citrice, anghinare, ceai verde, ALA și piperină), care vizează asigurarea unor beneficii și mai bune pentru atletul care utilizează produsul.

3. Efecte Multivitamine | Olimp Sport Nutrition | Vita-min Multiple Sport Mega Caps. Produsul se adreseaza persoanelor care practică sport, care, prin efort fizic intensiv genereaza pierderi mari de minerale împreună cu transpirația si trebuie să-și susțină corpul prin suplimente nutritive de vitamine. În acest scop, cea mai bună alegere va fi Vita-Min Multiple Sport, care, datorită calității ridicate și compoziției extrem de bine gândite a ingredientelor utilizate, va ajuta sportivii în majoritatea disciplinelor sportive - culturisti, fortareti, fotbalisti, cicliști , care de cele mai multe ori trebuie să depășească barierele propriilor capacități în timpul antrenamentelor. Iată câteva dintre beneficiile pe care le veți obține din vitaminele brandului Olimp. O modalitate rapidă și convenabilă de a vă suplimenta dieta zilnică cu cele mai importante oligoelemente

O doză completă de vitamine și minerale care sunt esențiale pentru fiecare sportiv

Mod de Utilizare recomandata Olimp Vita-min Multiple Sport Mega Caps: înghițiți 1 capsulă de VITA-PLEX SPORT® și 1 capsulă de CHELA-MIN SPORT® o dată pe zi, după masa principală. Produsul este recomandat adulților ca supliment alimentar. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

 


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]